Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit esztek manapság? Mi az...

Mit esztek manapság? Mi az amit még meg lehet engedni magadnak egy átlagfizetésből?

Figyelt kérdés

Pontosan hogy néz ki egy napi táplálkozásod? Mit eszel és milyen márkát? Mert nekem már a régebben olcsó, csóró kaják is nagyon drágának tűnnek, szinte alig van különbség már a márkás és a márka nélküli csöves kaja ára között.

Mennyiből jössz ki?

2023. nov. 16. 14:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
96%
Palacsintát nagyon szeretem ahhoz mondjuk gulyáslevest főzök.
2023. nov. 16. 17:50
 12/15 anonim válasza:
13%
Ezt nagyon beézted kérdező a politika kategóriával!
2023. nov. 16. 17:57
 13/15 anonim ***** válasza:
97%
Tejfölös gombapaprikás têsztával vagy nokedlival, nagyon finom és nem vészes az ára.
2023. nov. 16. 18:00
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Krumplifőzelék sültszalonna tükörtojás.😉
2023. nov. 16. 18:29
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi átlagemberek vagyunk, nem érzem, hogy rosszakat ennénk. 2 felnőtt+ 2 éves gyerek, havi átlag 110 ezer a kaja, szerintem ez ma már átlagos.

A héten ez volt a kaja:

Hétfő és kedd ebéd: Sárgaborsófasírt zöldséges kuszkusszal, kapros mártogatóssal és pitával

Hétfő és kedd vacsi: házi pizza

Szerda és csütörtök ebéd: mustáros csirkemell rizzsel, salátával

Péntek ebéd: tejszínes cukkinis tészta

Szerda vacsi: hideg volt, kenyér, kolbász, zöldségek

Csütörtök és péntek vacsi: hamburger

Szombaton, azaz holnap rántott sajt lesz kukoricasalátával és sült krumplival, salátával

Vasárnap paprikás csirke lesz tésztával, tejföllel, savanyúággal

De én menütervet írok, az alapján megyek vásárolni, és figyelem az akciókat is. Most vettem pl. 1 kg csirke felsöcombot 600 forintért meg 1 kg csontnélküli tarját 1500-ért, mert közeli lej@ratosak voltak, lefagyaztottam őket. Ez csak példa volt.

2023. nov. 17. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!