Mit esztek manapság? Mi az amit még meg lehet engedni magadnak egy átlagfizetésből?
Pontosan hogy néz ki egy napi táplálkozásod? Mit eszel és milyen márkát? Mert nekem már a régebben olcsó, csóró kaják is nagyon drágának tűnnek, szinte alig van különbség már a márkás és a márka nélküli csöves kaja ára között.
Mennyiből jössz ki?
Mi átlagemberek vagyunk, nem érzem, hogy rosszakat ennénk. 2 felnőtt+ 2 éves gyerek, havi átlag 110 ezer a kaja, szerintem ez ma már átlagos.
A héten ez volt a kaja:
Hétfő és kedd ebéd: Sárgaborsófasírt zöldséges kuszkusszal, kapros mártogatóssal és pitával
Hétfő és kedd vacsi: házi pizza
Szerda és csütörtök ebéd: mustáros csirkemell rizzsel, salátával
Péntek ebéd: tejszínes cukkinis tészta
Szerda vacsi: hideg volt, kenyér, kolbász, zöldségek
Csütörtök és péntek vacsi: hamburger
Szombaton, azaz holnap rántott sajt lesz kukoricasalátával és sült krumplival, salátával
Vasárnap paprikás csirke lesz tésztával, tejföllel, savanyúággal
De én menütervet írok, az alapján megyek vásárolni, és figyelem az akciókat is. Most vettem pl. 1 kg csirke felsöcombot 600 forintért meg 1 kg csontnélküli tarját 1500-ért, mert közeli lej@ratosak voltak, lefagyaztottam őket. Ez csak példa volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!