Miért szitokszó itt a "MENZA"?
Figyelt kérdés
Mármint nem a MENZA étterem, hanem ha valaki olcsó kajálási lehetőséget keres, és valaki javasolni merészeli, hogy fizessen be ételhordós-menzás helyre egy óvodába vagy idősotthonba, akkor 0% és anyázás a jutalma.
De a "Vegyé 2 zsák gumprit meg 4kiló rizsát, oszt' főzzed+" mindig fel van xopkodva és pontozva.
2023. nov. 14. 22:23
21/21 anonim válasza:
én sok olyan kaját ismertem meg a menzáról gyerekkoromból amit otthon édesanyám meg sem főzött, és sajnos-nemsajnos volt olyan hogy panaszkodtam is neki hogy ott miért jobb valami...akkor azt mondta azért, mert nagy tételben csinálják. lehet is benne igazság, de sok évnek kellett eltelnie hogy átlássam hogy szimplán csak az ő főzőtudása volt kevésbé kiemelkedő. nagyon kevés fűszert használ az alapokból is, mindenből minimálisat rak. persze hogy íztelen az étel... volt hogy próbáltam ezt szóvá tenni, gondolhatjátok milyen vége lett :D felháborodás, ne szóljak bele stb. pedig tényleg csak jóindulatból mondtam. tudom sokaknak etalon az otthoni főzt, én meg pont az ellenkezőjét tapasztaltam, ettem jobbat menzán, szóval nekem a hallata nem szitokszó, egy főzős kérdésben sem, maximum egy ráhúzott magyar nagyátlag étkeztetés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!