Melyik ebédszállítótól szoktál rendelni ebédet és miért?
Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 10:25
3/5 anonim válasza:
Szeretek főzni, meg a szüleim is, sőt, még az öcsém is 20 évesen (és jól is tud mindenki). Ha mégsincs időnk, akkor se ételszállítót veszünk igénybe, mert nagyon kevés az adag (fél fogamra se elég), és ahhoz képest meg drága, inkább elmegyünk kifőzdébe, és hozunk.
4/5 anonim válasza:
Cityfood. A munkahelyemen tőlük rendelt mindenki, gondoltam kipróbálom én is.Finom, változatos és nekem a féladag is bőven elég. Soksz itthonról viszek kaját de ha nincs időm főzni, akkor mindig tőlük rendelek.
5/5 anonim válasza:
mi efoodtól. A környéken ők főznek a legjobban a többi kajaszállító céggel összevetve, nekem a fél adag is bőven elég szokott lenni, párom is jóllakik, és finom is - egy két kivételtől eltekintve, de azokat nem is rendeljük :) összességében nekünk az itteni kifőzdéjük remekül bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!