Hogyan hízzak meg?
1-es vagyok:
Azért kérdeztem a korod, mert gyerekként én is sovány voltam, hiába ettem bármit és bármennyit. Ahogy átléptem a 22 éves kort, ez a probléma megszűnt, és nagyon oda kell figyelnem mit eszek, hogy ne hízzak.
Utólag beszéltem egy orvossal, és azt mondta, hogy gyerekként ez természetes, vannak akik nem híznak, valakik igen, és amikor már megáll a fejlődés, akkor könnyebben hízik az ember.
Persze ezer másik oka is lehet, érdemes orvossal beszélni, én csak a saját példámat írtam le.

Csatlakozom az elsőhöz. Habár a BMI-d az első ránézésre nagyon alacsony
Csinálj fehérjeturmixokat és minden étkezés után idd meg.
Van teljesen natúr fehérjepor és az abból készült turmixokat úgy készíted el ahogy neked ízlik. Ajánlom a zabot hozzá. Ízesítheted kakaóval, pl teljesen natúr kakaós az nagyon finom.
Többször étkezz kis mennyiségeket.
Tervezd meg a menüket, hogy mit fogsz enni és ezt bomtsd 5 részre. Amennyit egyszerre meg bírsz enni. Az öt étkezés az bárhogy nézhet ki. A legalapabb az a: 1. Reggeli
2. Tízórai 3. Ebéd. 4. Uzsonna 5. Vacsora
Ne zabálj össze mindent egy étkezésnél mert nem leszel éhes kövi étkezéseknél. És ugye a fehérjeturmixokat is meg kell még innod. Azért írtam hogy étkezés után idd meg, mert nem leszel éhes.

Lassan, fokozatosan es ne egeszsegtelen etelekbol.
Pl napi 2x 2 marek olajos magot egyel meg pluszban.

Az orvosi vizsgálatok nem állapítottak meg hormonális eltérést?
Írd le, mit és mennyit eszel egy nap.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!