Melyik esküvői tortából ennél szívesebben?
Két ízű tortánk lesz, csoki és vanília.
Hogyan lenne jobb, finomabb? Ha keverve lennének az ízek, tehát egy szelet torta is csoki-vanília lenne, vagy ha az alsó rész csak csoki lenne, az emelet pedig csak vanília?
Ti minek örülnétek jobban? 120 vendég lesz.
Igen, tudjuk milyen ízeket szeretnek.
Nálunk rendszeres a családi összejövetel, a szülinapozás, évfordulók családi körben való ünneplése, egészen kiskorom óta. Imádok sütni-főzni, hamar megtanultam, hogy például a nagynéni szereti a körömpörköltet, míg az unokatestvérem ki nem állhatja a grapfruitot. A barátaim ízlésével is tisztában vagyok természetesen. A párom is így van ezzel, bár ő a biztonság kedvéért finom érdeklődött, mielőtt kiválasztottuk a tortát.
Én Pl sima csokitortát nem szeretem se sima vaniliát ,inkább a gyümölcsöset illetve tejszínes könnyü fekete erdö tortát .
De bocsi én sem hiszem el hogy mind a 120 embert megkérdeztétek hogy milyen tortát ennének meg szívesen.
13-as Nem kérdeztük meg, illetve a férjem igen, egy-két haverjától, akivel nem evett még együtt tortát.
A többiekkel már számtalan alkalommal ettünk tortát, sütit, egyéb ételeket, így tudjuk, mit szeretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!