Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyire veszélyes meginni...

Mennyire veszélyes meginni egyszerre 2db 3 az 1-ben Nescafe piros kávét, és utánna azonnal, még 1 óra alatt még kettőt?

Figyelt kérdés
Milyen erős ez a kávé, csak mert eléggé beáltam tőle, és már már tulságosan is nyugodt vagyok. Kicsit félek.. Mikorra várható hogy valamennyire kimenjen belőlem? 13:00-kor ittam meg a 4-et is.
2023. aug. 5. 14:14
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
A koffein felezési ideje kb. 12 óra, de ez egyénenként változó. Ha eddig nem nyomta fel a pulzusodat, vernyomásodat, már nem fogja.
2023. aug. 5. 14:19
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Mi játszódik le a fejedben, amikor konkrét egészségkárosító dolgot művelsz (nyilván nem fogsz belehalni, csak felettébb kellemetlen arra a pár órára) úgy, hogy tudod, hogy nem kéne és semmi értelme?
2023. aug. 5. 14:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hú, te aztán veszélyesen élsz!
2023. aug. 5. 14:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Átlagosan 5 óra a felezési ideje, maximum 8.
2023. aug. 5. 14:33
 5/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Nem nyugalmat okoz, hanem szívdobogást, nyomásérzetet.

Előfordul néha késleltetett felszívódás is, például eszel valamit és hirtelen fejbenyom az egész adag. De 4 ilyet kibír egy felnőtt ember szerintem.

Megnyugvást inkább azoknál okoz szerintem a koffein, aki már rászokott és elvonási tünetként lett nyugtalan, depressziós.

Nagyon erős függést mondjuk nem okoz, szerintem.

2023. aug. 5. 14:38
 6/7 anonim ***** válasza:
De miert? Nem a kaveval van a baj, hanem a tuladagolassal. Egy nap alatt lehet tobbet inni, de egyszerre tultolni nem tesz jot senkinek. Plane ha nem alacsony a pulzusa.
2023. aug. 5. 15:12
 7/7 anonim ***** válasza:
69%

Ezek az instant kávék kb semennyire nem erősek.

28.18 mg per 100 ml van bennük.

2023. aug. 5. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!