3/13 anonim válasza:
A XIX. kerületben is jár hetente egyszer.
4/13 anonim válasza:
"Gyűlölöm."
Mit lehet azon gyűlölni?
5/13 anonim válasza:
Mátyáföldön láttam utoljára meg a xv. Kerületben a munkahelyemnél kétmhonapja
6/13 Justinianus válasza:
"Mit lehet azon gyűlölni?"
Nálunk mondjuk vasárnap délután 4-6 óra között az összes környékbeli utcában folyamatosan trallalázott, amikor kifeküdtem pihenni, hogy rohadjanak meg.
7/13 anonim válasza:
A választ nem tudom, de rendelni lehet tőlük.
8/13 anonim válasza:
Szokott járni egy héten egyszer.
9/13 anonim válasza:
Szerintem csak a külső kerületekben jár és vidéken, a belső részeken életemben nem láttam. Ennek lehet az is az oka, hogy a zsúfoltabb részeken nem tud leparkolni míg kiszolgál akár többeket is, meg az "andalgásával" lassítaná a forgalom ritmusát.
És talán ezeken a részeken, ahol egymás hegyén-hátán vannak a boltok, nem is lenne rá igény.
10/13 anonim válasza:
Hegyvidéki vagyok, itt minden csütörtökön végigcsilingel, bár nem hiszem, hogy bárki is vásárolna még tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!