Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Számotokra van olyan étel,...

Számotokra van olyan étel, amit amúgy szerettek, csak iszonyatosan undorítónak tartátok enni?

Figyelt kérdés
Mert nálam a dinnye ilyen. Komolyan mondom, mikor családi dinnyeevés van az asztalnál, én menten rohanok a szemkötőm után, mert ezt a látványt kibírni alig-alig lehet. Ahogy tocsog mindenki tányérjában a dinnyelé, ahogy végigfolyik mindenen, kifröccsen az asztalra, Petike állán ott folyik és csöpög, Bogi arca meg már csupa dinnyemag, mindenki szürcsöl és mocskol... Úgyhogy hiába szeretem a dinnyét, ha meglátom, mindig ez jut róla eszembe.

2023. júl. 17. 22:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a sült vér... Ha belegondolok meg ha làtom bloaaa

De amugy meg nagyon finom :)

2023. júl. 18. 09:04
 12/16 harebell ***** válasza:
80%

Nagyobb hamburgerek, ugyan nem a kedvenceim, de zavar, ha szétesik, szétfolyik. Gyrost imádom, de ha jól megpakolják, az is tud olyan lenni, hogy potyog belőle minden, folyik a mártás, elázik a pita stb.

Csontos húsok levesben, pörköltben, csirkeaprólék vagy sertés csontoshús, köröm. Nem zavar, ha mondjuk ketten otthon párommal azt eszünk, meg szerintem lehetne azt is kulturáltan enni, de vendégségben zavar, ha valaki meg se próbálja visszafogni a cuppogást.

Főtt kukorica, ez is olyan, hogy lehet normálisan enni, de sajnos sokaknak nem sikerül.

A dinnyéhez meg csak annyit, hogy akik itt még nem láttak senkit csúnyán dinnyét enni és nem is értik, miről beszél a kérdező, örüljenek neki. Én is otthon felkockázva tálalom magunknak is, vendégnek is, így nincs vele gond, de nagyon sok helyen nem így szokás.

2023. júl. 18. 09:27
 13/16 anonim ***** válasza:
39%

12

Persze..Adinnyét lehet így is enni:

https://www.youtube.com/shorts/6tpCJ2zAAbY

De aki így fogyasztja;mondjuk vendégségben azt szerintem többet nem hívják meg.

2023. júl. 18. 10:23
 14/16 anonim ***** válasza:
48%
kicsit tulzol
2023. júl. 18. 12:04
 15/16 harebell ***** válasza:
100%

"De aki így fogyasztja;mondjuk vendégségben azt szerintem többet nem hívják meg."

Jó, persze, de ez nem mindig ilyen egyszerűen működik. Közös kirándulások, sütögetések, strandolások, táborok, tágabb baráti köri vagy munkahelyi összejövetelek stb során néha az ember belefut olyanokba, akik amúgy tök rendesek, de szépen enni nem tudnak. Az meg nagyon egyéni, hogy ez kit mennyire zavar.

2023. júl. 18. 12:55
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a tojásos lecsó. Undorítóan néz ki, mint egy tányér hányás, de olyan finom 🥴
2023. júl. 18. 15:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!