Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Anyukák, ti főztök otthon,...

Anyukák, ti főztök otthon, vagy inkább rendeltek?

Figyelt kérdés

Sok anyuka inkább megrendeli az ételt az ismeretségi körömben, de nem tudom, ti hogy vagytok ezzel.

Nyilván pici baba mellett necces, de akiknél nagyobb gyerekek vannak, főztök vagy inkább megrendelitek?

2023. júl. 12. 11:44
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Főztem. Bébiételt is. Néha anyósom küldött, vagy elmentünk étterembe közös programként, de dobozos kaját sosem rendeltem.
2023. júl. 12. 11:49
 2/9 anonim ***** válasza:
87%

Néha főzünk, néha rendelünk.

Szeretek főzni, finomabb is, mint a rendelt étel. Rendelni viszont kényelmesebb, mindenki olyat eszik, amilyet akar, akár minden nap mást, és anyagilag is belefér. Úgyhogy heti szinten kombináljuk a kettőt. Na ezzel az információval kezdjél valamit.

2023. júl. 12. 12:07
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

20 honapos kislany.

abszolut kedv, program, idojaras függö.

Probaltam en mar rendes menuket vele levesek,fozelek, csirke, fasirt, stb... de o a rizs,tojas,joghurt,mozzarellat keri csak.

szoval lealltam a nagy fozesekkel per pillanat.

A ferjem a munkahelyen eszik. En keveset eszem es vegan vagyok szoval eleve tok masokat csinalok magamnak.

En magamnak altalaban rendelek valamit indiai, kinai, japan etterembol es ha a kicsi ker belole mindent kap de mindig van neki fozve egy adag valami amit tuti szeret

2023. júl. 12. 12:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Általában otthon főzők ritkán rendelek.
2023. júl. 12. 12:53
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Minden nap főzök, ez így volt egyetem és 2 munka mellett is, várandósan is, újszülöttel is, kisbabával + terhesen (1 év van a 2 gyerek közt) is, majd 2 kicsivel is. Most újra dolgozom a gyerekek mellett, most is minden nap frissen főzök. A péktermékeket is én sütöm jópár éve. Szeretem, kikapcsol és egészségesebb. 🥰
2023. júl. 12. 12:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Is is. Ahogy kedvünk van vagy idönk. De nagyobb arànyban fözök.
2023. júl. 12. 13:42
 7/9 Tubarózsa ***** válasza:
85%
Többnyire itthon főzzünk. Vagy én vagy párom. Jobban is főzz, mint én 😃. Van mikor nem főzök pár napig, akkor párom csinál valamit. Ill melóhelyen vesz magának menüt. Én eszek amit találok, a kisebbik (8hós) bébi étel + anyatej, a nagyobbiknak meg csinálok amit kér(6éves lesz). Rendelni pizzát szoktunk néha. Van itthon mirelit kaja is vésztartalékba. Főleg akkor csinálom a mirelit kaját, ha a nagy az apjánál van és párom sincs itthon. Nem szeretek és nagyon nem is tudok főzni, de azért igyekszem, mindig nem lehet mirelitett, pizzát enni. Párom dolgozik, nem várom el, hogy mindennap ő főzzön (bár van ami az ő reszortja).
2023. júl. 12. 14:13
 8/9 anonim ***** válasza:
91%
Mindig fozok, sokkal olcsobb igy. 2-3 naponta eleg fozni
2023. júl. 12. 15:36
 9/9 anonim ***** válasza:
91%
Főzök, mert a rendelés már nem fér bele 3 fő részére a keretbe.
2023. júl. 12. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!