Anyukák, ti főztök otthon, vagy inkább rendeltek?
Sok anyuka inkább megrendeli az ételt az ismeretségi körömben, de nem tudom, ti hogy vagytok ezzel.
Nyilván pici baba mellett necces, de akiknél nagyobb gyerekek vannak, főztök vagy inkább megrendelitek?
Néha főzünk, néha rendelünk.
Szeretek főzni, finomabb is, mint a rendelt étel. Rendelni viszont kényelmesebb, mindenki olyat eszik, amilyet akar, akár minden nap mást, és anyagilag is belefér. Úgyhogy heti szinten kombináljuk a kettőt. Na ezzel az információval kezdjél valamit.
20 honapos kislany.
abszolut kedv, program, idojaras függö.
Probaltam en mar rendes menuket vele levesek,fozelek, csirke, fasirt, stb... de o a rizs,tojas,joghurt,mozzarellat keri csak.
szoval lealltam a nagy fozesekkel per pillanat.
A ferjem a munkahelyen eszik. En keveset eszem es vegan vagyok szoval eleve tok masokat csinalok magamnak.
En magamnak altalaban rendelek valamit indiai, kinai, japan etterembol es ha a kicsi ker belole mindent kap de mindig van neki fozve egy adag valami amit tuti szeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!