Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mitől olyan pöttyös a zsemle...

Mitől olyan pöttyös a zsemle alja?

Figyelt kérdés

2023. júl. 5. 08:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lyukacsos tepsin sütik
2023. júl. 5. 08:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Rácson sütik és belenyomódik a zsemle.
2023. júl. 5. 08:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]


Mert egy ilyenen sutik.

2023. júl. 5. 09:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Voltam régebben kenyérgyárban (akkoriban így nevezték). Nem voltak ki-be húzható tepsik, hanem egy hosszú kemence volt, amiben egy végtelenítve mozgó rács volt (mint a mozgólépcső, ami visszatér önmagába), és azon ment végig a kemencében a pékáru. Az elején nyersen ment be, a végén készen jött ki. Nos az pont ilyen rácsos aljú volt, ami ilyen pöttyöket hagy.
2023. júl. 5. 10:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
85%
Nekem kifejezetten tetszik, hogy ilyen pöttyös :D
2023. júl. 5. 10:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!