2/5 anonim válasza:
Rácson sütik és belenyomódik a zsemle.
4/5 anonim válasza:
Voltam régebben kenyérgyárban (akkoriban így nevezték). Nem voltak ki-be húzható tepsik, hanem egy hosszú kemence volt, amiben egy végtelenítve mozgó rács volt (mint a mozgólépcső, ami visszatér önmagába), és azon ment végig a kemencében a pékáru. Az elején nyersen ment be, a végén készen jött ki. Nos az pont ilyen rácsos aljú volt, ami ilyen pöttyöket hagy.
5/5 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik, hogy ilyen pöttyös :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!