Amiket ír ez a cikk az édes, szénsavas üdítők fogyasztásáról, ezek törvényszerű, hogy kialakulnak?
Figyelt kérdés
Gondolom senki nem tudja megállni, hogy ne igyon legalább néha üdítőt, de most aki sokat iszik belőlük, annak tényleg májbetegsége, szívrohama és agyvérzése lehet?
Én igazából nem fogyasztok üdítőt napi szinten :)
2023. jún. 30. 13:58
1/5 anonim válasza:
Nem olvastam el a cikket, de egyértelmű hogy pont mint bármi a világon x dolgot okozhat. Pl q dohányzás tüdőrákot okozhat. Nade fog is? Nem biztos, de növeli az esélyt rá.
2/5 anonim válasza:
"Gondolom senki nem tudja megállni, hogy ne igyon legalább néha üdítőt" Dehogynem. Én pl. utálom az összes üdítőt és nem hinném, hogy egyedül lennék ezzel :D
Egyébként mértékletes fogyasztásnál nem lesz semmi bajom, csak ne idd naponta literszámra. Szinte minden belefér, ha csak időnként fogyasztod.
3/5 anonim válasza:
"Gondolom senki nem tudja megállni, hogy ne igyon legalább néha üdítőt"
DEHOGYNEM! ÉN pl kifejezetten utálom az összeset, gyakorlatilag soha nem iszok ilyeneket, annyira borzasztó müíze van mindnek.
4/5 anonim válasza:
Nem olvasom el. Egy biztos. A szensav cukorral kombinalva pusztitja a fogzomancot. Szensavas viz nem.
5/5 A kérdező kommentje:
#2, igen, én is csak mértékletesen fogyasztom, nyilván tudom, hogy nem csak káros a fogakra, stb, hanem hizlal is :D
2023. jún. 30. 19:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!