Krumpliból és tojásból milyen ételeket lehet készíteni? Írnátok pár receptet?
3-as!
Akkor már legalább tolyással😂
Amit az 1-es írt, olyat idén ettem először én is, nagyon finom.
Tojásos krumpli.Szeletekben kevés olajon megsütöd és a végén mint rántottára rá a tojás.
Ha van kevés tej vagy tejszín burgonya gratin
Krumplis-tojásos-majonézes saláta. Legutóbb egy kiló krumplival csináltam, héjjastól megfőztem. Aztán elmentem dolgozni, addig kihűlt a vízben. Aztán 8 tojást megfőztem, bár talán elég lett volna 6 is. Amíg főtt a tojás, addig meghámoztam a krumplit, felszeleteltem, öntöttem rá egy negyed liternyi forró zöldséglevest (porból készült). Kisebb tálba tettem olyan másfél deci majonézt (ezt talán kicsit túltoltam, szóval próbálkozz először egy decivel), egy kevés mustárt, meg kb. 3 evőkanállal a csemegeuborkának a levéből. Összekevertem, beleszeleteltem a tojásokat, két kisebb hagymát, meg 4 miniatűr csemegeubit (ebből rakhatsz bőven többet is bele, de mi annyira nem szeretjük).
A krumpli közben felszívta majdnem az összes zöldséglevest, amit nem, azt leöntöttem róla. Aztán összekevertem a többi cuccal.
Sült virslivel ettük, de jó magában is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!