3 tagú családi havi 40 ezer ft ot tud ételre szánni,hogyan oldható meg?
2 felnőtt + 1 kisgyerek
Mi ezt úgy oldjuk meg egyébkent hogy ebédet rendelünk,nem az a menzás sorban álló ebéd. Étterembol rendeljuk lehet válogatni,finomakat eszunk mindig csak ezt elosztjuk 3 fele ,azt az adagot ami ugy van kitalalva hogy 1 embernek elég igazából nem háromnak.
Néha fözök valamit mellé énis,erre szeretnék tippeket olvasni hogy mit főzhetek ami olcsó és akar tobb napig is ehető
Ha ilyen keveset esztek akkor is olcsóbb otthon főzni.
( én nem tudnám ennyiből megoldani
Nem élünk nagylábon, nem eszünk étteremben.
4 fő
Így is 100 felett van ( a menza a gyerekeknek plusz 14/ fő
A lehető legrosszabb módon oldod meg. Főzni nagyobb adagot tudnál annyiból. El se tudom képzelni, hogy elég az nektek. A fényevő nagyobb gyerekemmel tudtam csak egy menün osztozni úgy, hogy nekem jutott a 90 %-a, ő meg belenyalt. A férjemmel felesben már nem elég és egy fényevőnek se jutna.
"Pedig" teljesen normál alkatúak, nem azért nem elég, mert elhízottak lennénk.
Szerencsere nem vagyunk nagy evok
Tenyleg oszinten irom mar tobbet nemis esne jol megenni max néha de nem rendszeresen
Evek ota igy csinaljuk. Nagyon sok penzunk megmarad igy !
Én szégyelném magam a helyedben!
Te normális vagy? A szar zsugoriságod miatt a gyerekeden spórolsz, azt neveled belé, hogy ne egyen, ne egyen egy normál adagot akkor amikor szeretne amennyit szeretne csak, hogy több pénzed maradjon?! 🤦🤦
Sajnalom hogy idaig fajult az emberiseg
A tobbseg szinte okádja magabol a gyuloletet es azt varni kibe hol tudna belekotni
Senki sem ehezik, es a gyerek még oviba is eszik
Mondjatok barmit,de en ember maradtam es tisztelettudo vagyok mindenkivel szembe :)
Ennek a kérdésnek semmi értelme!
Gasztro kategóriában kellett volna spórolós recepteket kérni.
Mi köze ennek a gyerekvállaláshoz???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!