Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Az étolajoknak miért más a...

Az étolajoknak miért más a kupakja?

Figyelt kérdés

Étolajoknak miért teljesen más a kupakjuk? Ugye vagy a feltépős, vagy ha csavaros is akkor a kisebb fajta mint a " szabvány " üdítős és minden más flakonokon.

Ennek van valami konkrét oka, vagy csak így alakult?

2023. jún. 16. 02:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű nemzetközi gyártóméret.
2023. jún. 16. 08:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Könnyebb önteni, adagolni
2023. jún. 16. 09:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vagy véletlen, vagy a fajta szerint más
2023. jún. 16. 09:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincs szabvány, mindenki úgy zárja le, ahogy neki tetszik.
2023. jún. 16. 09:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Kis kiszereelésben én azokat szoktam látni amin van egy fehér küllős rész és egy pattintós szürke kupak.

Annál a fehér küllős rész a kúlönnyebb adagolás miatt van felszerelve menettel, vagy valami préseléssel.

Ha ennek a tetején egy csavaros kupak lenne, könnyen lehet, hogy lecsavaráskor csak az alsó fehér részt tekergetnéd nem indulna meg a felső szürkés kupak.

Ráadásul használat közben az egész jó olajos lesz, úgyhogy kellő erővel meg se tudod fogni a kívánt részeket.

Ezt a hercehurcát ketüli meg a pattintós felső rész.

Ha belegondolsz a cumisüveg stílusú sportitaloknál se tekerős a felső zár, mert letekernéd az egész kupakot.

2023. jún. 16. 09:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!