Debreceniek! A mihálynapi vásáron és minden kirakodásnál vannak édesség árusok, nekik debrecenben van valahol boltjuk?
Figyelt kérdés
2010. okt. 12. 08:57
1/10 anonim válasza:
Szia, a Mihály napiba nagyon sok édességes szokott lenni, főleg ilyen vásárosok, akik vásárról vásárra járnak, egy olyat láttam (persze ettől lehet több is) akiről tudom, hogy van boltjuk debibe.
2/10 anonim válasza:
1. megkérdezed tőlük
2. elolvasod a címűket a cégtáblán (ki kell rakni egy táblára a tulajdonos és a telephely nevét, persze, lehet, hogy a telephely egy lakás)
3/10 Kriszti83 válasza:
Ők a vásárokat járják, nem biztos, hogy van debrecenben üzletük, ha mégis, az a cégtáblán fel van tüntetve.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem láttam cégtáblát, és nem volt időm megkérdezni.
Első válaszoló hol van boltuk?
2010. okt. 12. 16:10
6/10 A kérdező kommentje:
és mégis melyik részén? mihez közel
2010. okt. 13. 07:17
7/10 anonim válasza:
Nem tudom az utca nevét, a buszvég mellett van egy utca, ahol az Ati van..talán Szészhenyi u...annak az utcának az elején..van a sarkon egy büfé, azzal szemben a másik oldalon..majdnem sarokház
8/10 A kérdező kommentje:
Az ati új helye vagy régi? A buszvégnél van a sarkon a 100as, azt az utcát mondod? Mi a neve a boltnak, esetleg van valami másik bolt mellette?
2010. okt. 13. 08:58
9/10 anonim válasza:
Nem az ati helyén, csak az az utca az, nem tudom a bolt nevét, már egy éve nem lakom és nem járok arra, de többször láttam a boltot, valami puszedliket meg édességeket árulnak ott.De igazán nem tudom neked miért kell ez a bolt, de ha vásárolni szeretnél és eladni utána akkor jobban jársz a nagykerekkel, csokimax stb..akkor ott van a Felföldi kft..tele van nyalókával, cukrokkal...úgy tudom a mintaboltjuk már régen nincs de akárki bemegy hozzájuk vásárolhat.
10/10 A kérdező kommentje:
nekem saját célú vásárlásra kellene, csak a vásárokon van egy fajta édesség
2010. okt. 13. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!