Miért van az, hogy ha reggel kávézom mindig kakilnom kell utána, ha délután, akkor szinte sosem?
Figyelt kérdés
Egy ideig ezért nem mertem du. is inni, de aztán párszor próbáltam és sose kellett tőle mennem... Olyan érdekesnek találom. 24/N2023. máj. 19. 18:02
1/5 anonim válasza:
Mert addigra már kitojtad maga valószínűleg, vagy ha nem akkor a székelési ritmusod szerint reggel kell kakálnod, tehát marad másnap reggelre.
2/5 anonim válasza:
Talán kávétól függetlenül is reggel kellene...
3/5 anonim válasza:
Mert ennek semmi köze a kávéhoz :D Reggelente amúgy is kellene.
4/5 anonim válasza:
Nálam is ez van ha éhgyomorra iszom és feketén, akkor 10 percen belül futás. Ha napközben, vagy akár éhgyomorra, de tejjel, akkor semmi. A koffein serkenti az emésztést.
5/5 anonim válasza:
Én nem iszok kávét, mégis reggel szoktam. Felkelsz, mozogsz, beindul a szervezet, a bélműködés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!