Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Paprika szárítás. Hogyan?

Paprika szárítás. Hogyan?

Figyelt kérdés

Sárga színű, számomra ismeretlen fajtájú paprikával van dolgom, nagyon erős, és nem lehet felfűzve kiszárítani, mert egyszerűen bebarnul, megrohad.

Korábbi években volt belőle vöröses-sárgás változat is.

Milyen fajta paprika lehet ez?

Hogy lehetne mégis valahogy tartósítani?


2010. okt. 10. 00:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nem sikerul a szaritas, akkor probald meg a fagyasztast, En a gombat is leszoktam fagyasztani es ugyanolyan ize van, mint frissen.
2010. okt. 10. 09:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Biztos hűvös helyen akarod szárítani. Meleg, száraz helyen próbáld, pl. padláson.
2010. okt. 11. 19:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!