Jótékony, semmilyen vagy kártékony a sok gyümölcsturmix?
Figyelt kérdés
Hirtelen felötlött bennem a kérdés. Utóbbi két hétben 1-2 naponta csinálok valamilyen turmixot. Epres, epres-meggyes (bolti, fagyasztott, azt kiolvasztom), epres-banános vagy sima banános. Három teli bögrényi jön ki, azokat eliszogatom. Teszek bele tejet, kb 2 lapos evőkanálnyi cukrot és némi vanília aromát.2023. ápr. 29. 19:39
2/10 anonim válasza:
Cukor nélkül egészséges, én néha napján úgy szoktam inni. A gyümölcsben van elég cukor.
3/10 A kérdező kommentje:
Cukor nélkül rossz az íze.
2023. ápr. 29. 20:02
4/10 anonim válasza:
Ez így nem kimondottan egészséges, inkább desszertnek lehet felfogni.
6/10 anonim válasza:
Csatlakozom a 4. válaszadóhoz, ez inkább desszert, és mint olyan, ebben a mennyiségben inkább káros. Na nem annyira, mint mondjuk ugyanennyi jégrém, de akkor is.
8/10 anonim válasza:
Én is csinálok magamnak néha ilyet cukrot akkor teszek bele ha gyümölcs nem elég édes akkor is csak egy kicsit .kiskanálnyi cukrot.
9/10 anonim válasza:
Miért lett az első annyira lepontozva?
A cukor igenis méreg.
10/10 anonim válasza:
Mert nem az. Ha túl sokat eszik belőle valaki, az egészségtelen, de lépjünk már túl a makrotápanyagok felesleges demonizálásán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!