Mennyi piát kéne venni? És milyen nasit?
Figyelt kérdés
Estére átjön néhány barátnőm 4-5 en leszünk és kb mennyi piát kéne venni? És milyen nasit vegyek meg mennyit? Sose volt úgy hogy többen jönnek át hozzám így nem tudom miből mennyit kéne venni. köszi a segítséget2010. okt. 9. 10:48
1/10 anonim válasza:
ez sok mindentől függ.mennyire bírják a piát stb stb.nasinak valami sósat vennék,sós mogyoró,ropi,chips , ilyenek.
2/10 anonim válasza:
Mi 4-en szoktunk összeülni a barátnőimmel. Általában 3-4 üveg ital szokott elfogyni, persze nem tömény. Bort, Sangriát, pezsgőt (a kedvenc a gyümölcsös, pl. Voila) szoktunk venni. Nasinak diákcsemegét, chipset, mogyorót, nagy sláger nálunk a mikrós pattogatott kukorica.
3/10 A kérdező kommentje:
hát 1 nem nagyon bírja de a többiek igen xD és kb mennyit vennél sósból és mennyit piából?
2010. okt. 9. 11:07
4/10 A kérdező kommentje:
a kérdés az elsőhöz ment :D
2010. okt. 9. 11:07
5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2010. okt. 9. 11:08
6/10 anonim válasza:
aki nem bírja annak vegyél valami fantát vagy kolát
7/10 A kérdező kommentje:
:P
2010. okt. 9. 11:19
8/10 anonim válasza:
1 fehér bor
1 vörös bor
1 Sangria
2 pezsgő
4 energia ital (pezsgőhöz)
1 kóla (vörösborhoz)
1 almalé (fehér borhoz isteni)
1 sósmogyi
1 csomag (3 dbos) pattogtatni való kukorica
1-1 csomag chips
azért ha nincs otthon vegyél egy kiló kenyeret v zsemlét meg némi felvágottat hogy ha valakinek kell tudjatok enni is valami értelmesebbet:D
jó bulizást
9/10 A kérdező kommentje:
pizzát sütök úgyhogy kaja is lesz és köszönöm a válaszokat :D
2010. okt. 9. 12:58
10/10 anonim válasza:
igy van jol leirták elöttem az adagokat kb :D
jo bulit.
elsö voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!