Amikr fagyit készítek miért kell a mélyhűtőből óránként kivenni és átkeverni? Mitől lesz másabb mintha csak betteném és megfagyasztanám?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 4. 08:18
1/6 anonim válasza:
Levegőt juttatsz bele ezáltal krémesebb lesz és nem lesz jégkristályos
2/6 anonim válasza:
Régebben láttam egy cukrászdában, hogy állandó hűtés mellett folyamatosan keverik a fagyit. Ahogy az első válaszoló is írta, különben egy tömbbé fagyna és nem lenne élvezhető meg adagolható sem.
3/6 anonim válasza:
A jégtömb és a krém közt a keverés a különbség!
4/6 anonim válasza:
Régen - még gyerekkoromban; és az nem mostanában volt :) -, a fagyispultban is keverték a hatalmas lapátok a fagyit, miközben kimérték belőle az adagot.
(Zárójelben: az még az 1Ft/gombóc korszak volt. Sóhaj)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
Akkor néha átkeverem :DD
2023. ápr. 4. 15:17
6/6 anonim válasza:
Nem a neandervölgyi fagyievő szokásait kérdeztük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!