Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Amikr fagyit készítek miért...

Amikr fagyit készítek miért kell a mélyhűtőből óránként kivenni és átkeverni? Mitől lesz másabb mintha csak betteném és megfagyasztanám?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 4. 08:18
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Levegőt juttatsz bele ezáltal krémesebb lesz és nem lesz jégkristályos
2023. ápr. 4. 08:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
97%
Régebben láttam egy cukrászdában, hogy állandó hűtés mellett folyamatosan keverik a fagyit. Ahogy az első válaszoló is írta, különben egy tömbbé fagyna és nem lenne élvezhető meg adagolható sem.
2023. ápr. 4. 08:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
96%
A jégtömb és a krém közt a keverés a különbség!
2023. ápr. 4. 09:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
95%

Régen - még gyerekkoromban; és az nem mostanában volt :) -, a fagyispultban is keverték a hatalmas lapátok a fagyit, miközben kimérték belőle az adagot.

(Zárójelben: az még az 1Ft/gombóc korszak volt. Sóhaj)

2023. ápr. 4. 09:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Akkor néha átkeverem :DD

2023. ápr. 4. 15:17
 6/6 anonim válasza:
19%
Nem a neandervölgyi fagyievő szokásait kérdeztük.
2023. ápr. 4. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!