Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Igaz hogy betiltották a...

Igaz hogy betiltották a négercsókot rasszizmus miatt?

Figyelt kérdés
2023. márc. 27. 17:06
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Betiltani a terméket biztosan nem fogják, legfeljebb átnevezni.
2023. márc. 27. 17:12
 2/31 anonim ***** válasza:
81%

Csak, hogy miért rasszizmus?Én nem értem.Azért mert néger a neve.

Ha valakinek ezzel van baja...Felőlem a borjú hátából készült pörköltet lecsóval keverve hívhatják magyar kórságnak akkor sem tudnék megsértődni rajta.

2023. márc. 27. 17:25
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
A régi magyar már évek óta nem kapható 😒 az újaknak, amit találtam teljesen más íze van.
2023. márc. 27. 17:55
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
3mas sajnos már ez is igaz.Nem olyan mint a régi
2023. márc. 27. 18:04
 5/31 anonim ***** válasza:
81%

Ja! Közvetlenül a cigánypecsenye, cigányzene és a zsidócseresznye után, de szó van a MELEG kabát, a MELEG napsütés és a MELEG kézfogás kifejezések reformjáról is!

...

(Néha kifejezetten tudok örülni, hogy már kevesebb van előttem, mint mögöttem, ebben az idióta világban!)

2023. márc. 27. 18:06
 6/31 anonim ***** válasza:
86%

A néger szónak a magyar nyelvben nincs, pontosabban nem volt semmiféle rasszista felhangja, de mostanság divat mindenbe bele kötni, ha nincs rá ok, akkor kreálnak hozzá.

Elő lehet keresni, régi szépirodalmi műveket, a fekete bőrű emberek, négerek, és sokszor pozitív hősök.

A magyarul nem tudóaknak nehéz azt elmagyarázni, hogy a néger nem azonos a nigger szóval, és a negró sem rasszista, ha az egy cukorka.

Az eredeti négercsókot az Abonyi mezőgazdasági szövetkezet sikeres terméke volt, amivel még nyugat-európai piacokon is szép sikereket értek el.

Nincsen betiltva se a név, sem a termék, lehet is kapni, de a minősége sem a régi, és a kereslet is elenyésző. A kettő lehet össze is függ.

2023. márc. 27. 18:41
 7/31 anonim ***** válasza:
23%

Nem, de ha már elérted, hogy néhány válaszoló kiokoskodja magát, akkor már megérte.

[link]

2023. márc. 27. 18:41
 8/31 Thunderfairy ***** válasza:
83%
A lidl-ből én rendszeresen vásárolok. 12 darabos kiszerelésbe.
2023. márc. 27. 18:42
 9/31 anonim ***** válasza:
91%

Tudományos meghatározása is az eredetileg Afrikából származó rassznak, hogy NEGRIDEK és ez ellen még semmilyen emberjogi szervezet nem reklamált.

Javaslom, legyen ezentúl a négercsók negridcsók és akkor nem éri szó a ház elejét

2023. márc. 27. 18:54
 10/31 A kérdező kommentje:
Be kell tiltani Nigériát is
2023. márc. 27. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!