Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Amikor a disznóhúst a fagyaszt...

Vitya2 kérdése:

Amikor a disznóhúst a fagyasztóból kiveszem, és ki akarom olvasztani sima langyos vízben, hajlamos a hús felszívni a vizet?

Figyelt kérdés

2023. márc. 26. 07:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen, pontosabban nem csak a vizet szívja fel, hanem az ízanyagok áznak ki belöle.

Ha a húst fel akarod olvasztani, vagy vedd ki elözö este és a hütöben olvaszd fel, vagy ha gyorsabban akarod, akkor elöször tedd egy jól záródó fagyasztós zacskóba és azzal együtt tedd vízbe

2023. márc. 26. 08:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem szívja fel, ha normálisan van zacskózva.
2023. márc. 26. 08:48
 3/6 anonim ***** válasza:
48%

Nem olvasztunk húst vízben, egészségügyi kockázat!

Hűtőben olvasztunk, előző nap kiveszed a fagyasztóból, és berakod a hűtőbe!

Nem tudom ezt miért nem tanítják az iskolában? Azon kívül hogy veszélyes, gusztustalan is és csökkenti a hús ízét és normális állagát is.

2023. márc. 26. 08:51
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
Nem szívja fel a vizet de jobb ha magától enged ki a hús.
2023. márc. 26. 12:13
 5/6 anonim ***** válasza:
51%
Mivel ezek a mai vágóhidak nem véreztetik ki a jószágot rendesen, a futószalagon nem jut erre idő, én ki szoktam áztatni a húsokat a vértől. De nem lesz sokkal vizesebb...
2023. ápr. 4. 09:29
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
pro tipp: 50 fok sütő
2023. máj. 20. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!