Előbb a tej vagy a müzli? (Melyiket öntjük előbb a tányérba.)
Tejet kiöntöm, megmelegítem mikróban a nagy IKEA-s poharamban, (kb. 2,5dl-t töltök bele). Ezután fogom a müzlit, beleöntöm a tej tetejére és egy kiskanállal lenyomkodom és így nem ázik szarrá a müzli, de nem is lesz fogtörősen ropogós. Ráadásul a tej is finom csokis ízű lesz és mivel a müzli a tej tetején úszik és a pohár is mélyebb, így a lenyomkodással a tej is finomabb lesz mintha tálban a müzlire önteném rá.
Annak is megvan a technikája hogy kell kibontani a gabonapelyhet/müzlit úgy, hogy ne száradjon ki az egész 2 napon belül és akár 1 hét múlva is olyan íze legyen mint amikor kibontottad.
Szerintem aki a tejet önti ki először az igényesebb és rá a müzlit az igényesebb és hosszabb ideig tudja enni, mert nem fog szétázni a tejben mivel több adagban öntöd a tejbe.
Aki müzlire önti a tejet, tegyük fel müzlis tálba, annak lesz olyan müzlije ami annyira megszívta magát tejjel hogy abszolút nincs már íze.
Elöször is, ez már vagy az 500. erröl, nem sok értelme van mindig újra kiírni.
Másodszor erre értelemszerüen nincs szabály, mindenki úgy csinálja, ahogy neki tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!