A huszonéves korosztály miket szeret enni,inni?
Ti miket szerettek?
Gondolok itt mindenre.
Nassolnivalóra is, rendes ételekre, italokra is.
Barátom szokitt isteni csirkepörköltet csinálni, a tesója amúgy szakács igy étteremben kajálunk a legtöbbet, isteni kajákat.
Desszertként szeretem a csokikrémekkel, vagy málnaöntettel, tejszin habbal leöntött palacsintákat vagy rakott palacsintákat
Szeretem az egyik pizzeriában a málnás tejberiszüjet is
A szakácsnak az isteni puha pudingos rizskókját, a pizzériában a panna cottát de lehetne édesebb is, anya 5 perces spárban vett készlapokbol állo tésztára mikor csokipudingot tesz az megpuhul egy nap alatt
Imádom a zellerkrém égy egyéb zöldségfőzelekeket esetleg bordával vagy amiket mama csinál oldalassal.
A sült oldalast is imádom.
Pasikbol sokan a cigánypecsenyét szeretik.
Ez mellett valakivel allandoan babgulyást eszünk az egyik kifőzdében minibográcsban tálalják:)
A halaszlék, birkapörtöltek pl bográcsban is mennyeik
Ha meg nincs épp barátom társasági életem rokonaim:
Majkrémes kenyér hónapokon át.:D
45kg/160 mag vagyok igy is
De ez nem korfüggő kérdés szerintem.
Úristen. Mindenki mást.
Kéne ide captcha, mert ilyen faaszságokat ember nem kérdez.
*A mostani barátom meg felszolgálók csopveze vagy ilyesmi, ő olyan kajákat hoz sokszor haza hogy azt sem tudom miket eszek.
Pl szilvával töltött talán sirkehús, rákocskák, vagy ráksaláták, a többit le se tudom írni. Állandóan különlegességek mert magas kaliberű helyen dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!