A tonhal salátát hogyan kell elképzelni?
Amit szoktam enni vendéglátóhelyen nem szokott túl intenzív lenni pedig darabok vannak rajta,zöld sali plusz főtt tojás,olíva bogyó.
Nyilván függ a konzerv minőségétől is.
Én nem szeretem a halat, de speciel a tonhalnak nincs intenzív halíze, ezért még én is szeretem.
Elképzelni?... szinte lehetetlen az összehasonlítás
Talán mint hús leginkább a csirkemellre hasonlít, csak annál sokkal finomabb.
Ízlés kérdése, zöldségek, hal, de ettem már babos-kukoricás változatban, akár majonézesen, akár paradicsomosan is. Alapvetően attól függ, hogy egy könnyű salátát akarsz, amit akár most 15°C-os tavaszban, akár majd a nyári 35°C-ban meg lehet enni, vagy egy tartalmas egytálételt (amikor gépelem ezt a válaszomat, épp durván délidő van, akár ebéd HELYETT), ami viszont mégsem egy halászlé, meg mégsem rántott hal.
6-ost felpontoztam, nem tudom, miért pontozták le.
"De gustibus non est disputandum" - avagy az ízlés nem vita tárgya, ízlésről nem vitatkozunk, mert felesleges, ahány ház, annyi szokás.
Egészségtől kicsattanó friss 60-as (épp 1 hónap múlva tölti a 60-at) anyósom pl. totál másképp, teljesen más, sokkal markánsabb, erősebb, harsányabb ízekkel, sokkal, de sokkal több fűszerrel főz, - mindenbe kanálszám pakolja az Erős Pistát, sőt,ha teheti a Haragos Pistát is -ellentétben a 10 éve vastagbélrákból felgyógyult édesanyám (aki jövőre lesz 70), és aki iszonyatosan berántotta a féket, mikor megkapta az akkor szinte halálos ítéletnek kikiáltott diagnózist.
Sajt és uborka tonhal mellé? Wa.. ..magyarosan gusztustalan!
Volt egy exem, ő kirántotta a tonhal steak-et lol
Amúgy két fajtát lehet kapni ízlésesebb helyeken:
1. Oliva olajos tonhal -vRio Mare a legjobb - saláta, paradicsom, salottahagyma, olívabogyó, uborka, tojás, és van aki fokhagymát is tesz bele ha szereti jól megy tonhalhoz.
2. Natúr léből kicsöpögtetett tonhal, fokhagymás majonéz, paradicsom, uborka, rómaisaláta, kruton, tetejére parmezán.
Bocsánat, úgy olvastam trappista sajt és kovászos uborka :D
A parmesan és a sima uborka megy hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!