A Ferenciek terén lévő Match-ban van húspult?
Figyelt kérdés
Virslit és felvágottat szeretnék venni, és ha ott van, nem megyek el egy messzebbi boltba.2010. okt. 5. 21:15
2/8 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Van, nem messze a konnektortól...
4/8 anonim válasza:
Tök igaza van, van ott konnektor is :D
5/8 anonim válasza:
Lényegében jah...,hűteni is kell a húspultot,konnektor nélkül meg nehézkes:D De kérdező higyj nekem,van húspult a Ferencieknél lévő Matchban!!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) A rendeseket főleg, de a többiekre se tudok neheztelni, mert tényleg nem egy sorsdöntő kérdés volt ez, viszont nekem jól jön, hogy tudom, mert utálok átsétálni a fél Westenden 10 dkg parizerért :D
2010. okt. 5. 22:42
7/8 anonim válasza:
Szivessen!Amúgy ha nem lenne húspult(ami van),akkor sem kéne a wetendbe elcaplatnod,mert a blahán is van Match és húspult,egy megálló piros hetessel a Ferenciektől...
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi ez is :) Azért szoktam eddig Westendbe, mert a kék metróval hazafelé vmennyire útba esett (előtte meg Duna Plazaba mentem, csak az most zárva van ugye) meg hát nem vagyok egy tősgyökeres pesti, szóval metró a tuti :)
2010. okt. 5. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!