Hogy hívják azt a fajta gávéfőző gépet, amibe őrleményt kell tenni?
Figyelt kérdés
Ami nem a kapszulás meg az a nagyon régi kotyogós, hanem modernebb, amibe pl. Nescafé őrleményt kell tenni.2023. febr. 27. 20:32
1/9 anonim válasza:
Presszógép, kávéfőző, csepegtetős, stb. Több féle is van, van ami csak lassú áztatós, vagy szűrős, van ami meg 2-5 bar nyomással főzi át.
2/9 anonim válasza:
Nem létezőnek hívják.
A Nescafe kizárólag instant kávét gyárt, ezt semmilyen kávéfőzőbe nem kell, nem lehet belerakni, csak forró vízben kell feloldani.
El nem tudom képzelni, hogy mi az amit keresel.
3/9 anonim válasza:
Nescafé többségbe instant kávé nem kell hozzá kávéfőző.
Darált kávéra pedig az első jól válaszolt. Milyen igényeid vannak mi a keret?
5/9 anonim válasza:
Normál karos kávéfőzőre gondolsz?
Kb 20ezerft
6/9 anonim válasza:
Kávéfőzőgépnek hívják, nincs külön neve. Ezen kívül van filteres és az általad említett kapszulás is.
7/9 A kérdező kommentje:
5-ös, te mire válaszolsz? Nem kérdeztem, mennyibe kerül. XD
Köszönöm a válaszokat. Rá akartam keresni egyfajta kávéfőzőre, és sehogy sem találtam olyan találatokat, amilyenre gondolok. Van az a kávéfőző, amibe őrleményt tesznek (a márka megnevezése talán nem volt helyes), meg forró vizet. Arra gondoltam.
2023. márc. 13. 00:06
8/9 anonim válasza:
Az egyetlen "kávéfőző" amibe forró vizet kell önteni a már említett (#4) french press típus.
9/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. Valahol láttam olyat, majd utánajárok máshol.
2023. márc. 16. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!