Miért szidják itt sorra a Pickwick teákat, amikor tök jók?
#5: Ha szerinted a Pickwick tea kimerül a Tesco alsódobozos filteres teában, akkor az jól mutatja, hogy lövésed sincs se a Pickwickről, se a teákról, se úgy az élet dolgairól általában.
A Pickwick az egyik legnagyobb és legrégebbi teával foglalkozó cég a világon. Csillió féle teájuk van, nagyon olcsótól, az igazán minőségi szálas teákig bezárólag.
Az, hogy Magyarországon főként a legolcsóbb filteres teáik kaphatóak az csak azért van, mert a magyarok csórók és igénytelenek. A Pickwick nem az.
6!
Az 1937-es alapitasqval nem a legrégebbi, legnagyobb pedig a saját orszagaban: Hollandiában. Ugyanis ez egy holland marka. Szálas teát egy fajtát, az english leaf-et forgalmaznak, ezen kivul csak filteresük van.
Esetleg a Liptonnal keverheted, ami 1890-es marka, bár ők csak filtereset árulnak, vagy meginkqbb az 1706-os Twiningsel, ők forgalmaznak szálas teát is.
Szerintem általában a gyümölcsteákat, ízesített, aromával turbózott teákat szidják.
Én sem szeretem őket igazán. Megiszom, de ha van más, akkor nem. Én a sima ízesítetlen, aroma hozzáadása nélkül készült fekete teát szeretem. És ez megtalálható átlagos márkák, filteres teakínálatában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!