Minden egyes energia ital cimkéjén fel van tüntetve, hogy alkohollal nem fogyasztható. Mégis van olyan energia ital ami tartalmaz alkoholt. (Hell Vodka és Hell Wishky). Én élelmiszer vegyiáru eladónak tanulok, de nem nagyon tudom,hogy akkor most ez hogy is van?
2010. okt. 5. 10:49
1/8 anonim válasza:
Ahoz kepest, hogy annak tanulsz...
Nezd meg jobban azokat a hell-eket, es ra fogsz jonni, azok _nem_ tartalmazzak azokat a dolgokat, amiktol az energiaital energiaital lesz. (kofein/taurin?)
2010. okt. 5. 10:57
2/8 A kérdező kommentje:
Jogos! Megnézhettem volna vagy mivel tanuló vagyok így kérdezhettem volna, de olyan gyakorlati helyen vagyok ahol 98%ban raktárban pakolok a szállítókkal. Legelső nap amikor odakerültem, azt se tudtam mi hol és már hülyének néztem. Tavaly egész évben csak öltözőt raktárt és hüőket takaritottunk nah meg havatlapátoltunk. Alig voltunk az eladótérben. Azért köszi a választ.
2010. okt. 5. 11:01
3/8 anonim válasza:
Megvan a velemenyem ezekrol a gyakorlati helyekrol... Csak ingyen munkaero kell, azmeg, hogy kozben pont azzal nem foglakozhatsz, aminek/amiert tanulsz... :/
2010. okt. 5. 11:18
4/8 A kérdező kommentje:
Hát igen! Nemsokára vizsgáznom kell. Csemegepultban kell kiszolgálnom a vizsgáztatót és 2év alatt egyszer sem állhattam be kiszolgálni. Tuti elrontok valamit.
Egy átlagos gyakszis nap:
6ra beérni
-bolt előtt felseperni
-bolt mögött felseperni-
raktárt, öltözőt irodát felseperni,
----egész nap takaritás
-13:00kor van vége igy 12:00kor ujra felseperni a bolt előtt és mögött +raktár +öltöző + iroda
stb stb.
Ha meg épp nem takaritok elküldenek a Tescoba. -.- Mikor a boltvezető akciós cuccot lát mindig engem küld bevásárolni meg bérltet venni.
Sokan örülnének ennek, főleg ha addig se kell dolgozni. De megbukni nincs kedvem.
Ha takarító akarok lenni nem oda iratkozok be de mégis arra tanitanak.
2010. okt. 5. 11:35
5/8 anonim válasza:
Nem lehet valakinek szólni ilyenkor, hogy hát bocsi de nem takarítást szerettem volna tanulni, hanem eladást?
Én a helyedben ezt jelenteném.
20/L
2010. okt. 5. 11:41
6/8 A kérdező kommentje:
Egyszer mondtam hogy ki szeretnék menni árutfeltölteni mert tele volt a raktár uj dolgokkal. Már be is voltak árazva már csak ki kellett volna vinni. Mondták,hogy nem és seperjem fel amit a szállitok behordtak. Utána hozzátették ha nem tetszik menj haza....de ordítva...felöltöztem hazamentem. 2hétig nem is hallottak felőlem és felhivott a főnök h be tudnék e menni segiteni. Nem írtak be hiányzónak se. :D
2010. okt. 5. 11:46
7/8 anonim válasza:
De nem így értem. Hanem hogy valaki jelentős személynek szólni, hogy nem olyan munkát végeztetnek veled mint amilyet kéne. Kb kihasználnak téged, te pedig alighanem szinte szó nélkül hagyod. Jelenteni kéne valakinek, aki rendet tenne az üzletben. Én így értettem:)
2010. okt. 5. 13:56
8/8 A kérdező kommentje:
Eddig még csak osztályfőnöknek mondtam meg rokonoknak. Senki másnak, és mindenki válasza az volt, hogy "mindenhol ez van". Ami hülyeség mert az osztály fele olyan sztorival jön suliba hogy csak figyelek ....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!