A hamburger és egyéb gyorsételen valóban segítenek másnaposság ellen?
Figyelt kérdés
Egy kiadós kocsmázás után első utam a meki, és ott tele eszem magam burgerekkel és azt vettem észre, mintha ennek köszönhetően, nem lennék másnapos. Általában, nálam a másnaposság rosszullétekkel jár, de mióta kocsmázás után mekibe járok, nem érzek semmit másnap, az enyhe kiszáradást leszámítva. Tényleg a mekis burgerek segítenek megelőzni a másnaposságot?2023. febr. 12. 12:20
1/9 anonim válasza:
Minden segít megelőzni a másnaposságot . Pl. a zsíros kaják, víz ivása piálás után vagy közben . De való igaz, ha belakmározol ivás után akkor jobb lesz a másnap . Persze, ha nem vagy annyira totálba, hogy kijöjjön a bevitt étektartalom :)
2/9 anonim válasza:
Nem feltétlen a gyorséttermi étel segít át a másnaposságon.
De egy kiadós ebéd,sok folyadék bevitel lendíthet át.
3/9 anonim válasza:
Nàlam 10böl 8x a gyògysör sokat segít de a jò kiadòs HÙSÈTEL az a legkedvesebb ^^
4/9 anonim válasza:
Jó a kalóriadús kaja, az tény. De amit mindig mondok: hideg, bubis ásványvíz, beledobált multivitaminos pezsgőtablettával. Régi alkesz vagyok, sok mindent kipróbáltam, ez a tuti, hidd el!
5/9 anonim válasza:
A sok tejsavat tartalmazó, azaz tejsavas erjedésen átment élelmiszerek: savanyú káposzta, kovászos uborka stb. Ha valaki olvassa a klasszikus orosz regényeket, ott is vodkázás közben mindig ez a körítés.
6/9 A kérdező kommentje:
5/5 Jól hangzik, de a reflux miatt szerintem a gyomorsav kimarná a szívem is xDDDDDD
2023. febr. 12. 13:15
7/9 anonim válasza:
Igen, a rendes kaja pótolja, helyreállítja az ásványianyag/ elektrolit egyensúlyt.
8/9 anonim válasza:
Víz nyomelem oxigén hiányt okoz a szesz mérgezés , az étel felszivja a savat merget es a benne lévő minimàlis tapanyag segít semlegesiteni . Nekem pár kanál méz plusz citromos víz segít ezek pisaltatnak üritik az alkoholt .
9/9 anonim válasza:
Nem hiszem, vagyis én nem nagyon tudok enni másnaposan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!