Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » 1 hét múlva le fog járni a...

1 hét múlva le fog járni a chips szavatossága . Ehető lesz még ?

Figyelt kérdés

Ma délelőtt voltam vásárolni és meglepően jól le voltak árazva a chipsek .

Pom-Bear. Szóval vettem is belőle pár zacskóval . Nyilván megnéztem mikor jár le, 1 hét múlva . Mégis bepakoltam belőle a kosárba .

Szerintem semmi baja nem lesz, ha az eredeti zacsiban marad, de ti mit gondoltok ?

#szavatosság #akció #chips #leértékelés #Pom-bar #jó lesz az csak be kell tolni a bélbe
2023. febr. 9. 20:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%
Keményítős sós zsír, védőgázban csomagolva. Egyik sem romlandó. Esélyesen 10 év múlva sem lenne gond vele, csak ilyeneket nem akarnak ráírni a gyártók.
2023. febr. 11. 09:32
 12/14 A kérdező kommentje:

Végül megettük, semmi baja nem volt .

Csak azt sajnálom, hogy ennyi pénzért nem vettem belőle többet :)

2023. febr. 19. 20:59
 13/14 NTBS ***** válasza:
100%
Simán jó lett. Ügyes vagy. Így kell spórolni.
2023. febr. 20. 12:04
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyan ezt gondoltam, mint ti, hogy még utána sokáig jó lesz, de egy penny-s salty sós burgonyaszirom 2023.05.13-án járt le, ma bontottam meg biztos jó alapon, és rohadt dohos szaga volt, az íze is undorító. Szóval nem, nem minden chips bírja ki még lejárat után hetekig…
2023. máj. 27. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!