1 hét múlva le fog járni a chips szavatossága . Ehető lesz még ?
Figyelt kérdés
Ma délelőtt voltam vásárolni és meglepően jól le voltak árazva a chipsek .
Pom-Bear. Szóval vettem is belőle pár zacskóval . Nyilván megnéztem mikor jár le, 1 hét múlva . Mégis bepakoltam belőle a kosárba .
Szerintem semmi baja nem lesz, ha az eredeti zacsiban marad, de ti mit gondoltok ?
2023. febr. 9. 20:45
11/14 anonim válasza:
Keményítős sós zsír, védőgázban csomagolva. Egyik sem romlandó. Esélyesen 10 év múlva sem lenne gond vele, csak ilyeneket nem akarnak ráírni a gyártók.
12/14 A kérdező kommentje:
Végül megettük, semmi baja nem volt .
Csak azt sajnálom, hogy ennyi pénzért nem vettem belőle többet :)
2023. febr. 19. 20:59
13/14 NTBS válasza:
Simán jó lett. Ügyes vagy. Így kell spórolni.
14/14 anonim válasza:
Én is ugyan ezt gondoltam, mint ti, hogy még utána sokáig jó lesz, de egy penny-s salty sós burgonyaszirom 2023.05.13-án járt le, ma bontottam meg biztos jó alapon, és rohadt dohos szaga volt, az íze is undorító. Szóval nem, nem minden chips bírja ki még lejárat után hetekig…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!