Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Az normális, ha valaki nem...

Az normális, ha valaki nem hajlandó olyan ételt enni, amiben nincs hús?

Figyelt kérdés

Merthogy ő nem lakik jól hús nélkül.

Szerintem ez függőség szint, hogy egy étkezésében sem hajlandó elhagyni a húst.

Munkatársammal vettem ebédet és látott egy tésztás ételt, úgy kérte, hogy bolognait szeretne és mondta az eladó, hogy az zöldséges tészta. Mondta hogy uhh akkor mást kérek. És mesélte az irodában a többieknek ilyen undorodó fejjel, hogy majdnem zöldséges tésztát vett.

2023. febr. 8. 17:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
Nő vagyok és én is ilyen vagyok. Igaz, én zöldséget is eszem bőven és nem fintorgok a kollégáknak, de minden étkezéshez jár valami (általában állati eredetű) fehérje adott mennyiségben, pl túró, sajt, tojás. Főételhez meg hús. Próbálkoztam klasszikus húsmentes kajákkal régebben, kezdve a klasszikus magyar menzakajákkal mint diós/mákos/krumplis tészta és reform ételekkel is, mint húsmentes saláta vagy tésztasaláta, de egy-két óra múlva kiesett a szemem az éhségtől. Engem ezek nem laktatnak. Minimum sajttal vagy túróval megrakom, de leginkább járjon hozzá valami kis hús is. Amúgy a tofuval is kiegyezem, nekem tényleg az a lényege, hogy meglegyen a tápanyag és egy óra múlva ne induljak el a szerszámíjjal vadászni reflexből. Márpedig magában egy zöldséges tészta nekem kevés, a patkány testem elnyeli a cukrot meg kicsit rágódik a rostokon, de nem tartós a hatás.
2023. febr. 8. 20:55
 12/15 anonim ***** válasza:
56%

11, Ez tökre normális.

Te eszel tejterméket, tojást, stb, ez azért nagyon nem ugyanaz.

Az, ha valakinek MINDEN étkezéshez kell X adag hús, különben hisztizik, és ebből presztizs kérdést csinál, az totál beteges.

Hmm, nővel még ilyennel nem találkoztam, de gondolom ez meg a cool girl típus, aki ezeknél a pasiknál akar bevágódni, azzal, hogy ő olyan mint a srácok, nem mint azok a híú, mesterkélt csajok akik mindig

diétáznak.

2023. febr. 8. 23:19
 13/15 anonim ***** válasza:
80%
Na bakker, ezek szerint a #6 logikája alapján én is férfi vagyok. Kár, hogy nő és összvissz 48 kg. De azért naponta vagy maximum kétnaponta legalább egyszer igenis eszem nagyobb adag húst, vega ételek közül nagyon kevés az, amivel tényleg jól tudok lakni. De nem is szólok be olyannak, aki meg valamiért nem eszik húst, az ő dolga.
2023. febr. 9. 17:45
 14/15 anonim válasza:
60%
Nem normális. Menjen ki a szavannára fejszével vagy íjjal, amit le tud vadászni azt megeheti. Az oroszlán vagy a gepárd vagy a leopárd meg őt eszi meg mert mire észrevenné addigra már ott van a háta mögöt ½ m-re Gepárdra meg hiàba íjazik mert az futtában lehagyta a röpülő nyílvesszőt.
2023. febr. 14. 14:40
 15/15 anonim ***** válasza:
33%
Csupán annyit jelent hogy gyűlöli az állatokat és minden alkalommal mikor lehetősége adódik rá elpusztíttatja őket.
2023. febr. 14. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!