Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy végre...

Mit csináljak, hogy végre eltűnjenek a lisztbogarak? Tele van a frissen felbontott lisztem 1 hét után és dobhatom ki! Mit csináljak, hogy végre eltűnjenek? Már kifertőtlenítettem kidobtam mindent a szekrényből és újat vettem, de csak nem tágítanak!

Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 10:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tedd a friss lisztet csavaros üvegbe! Porszívózd ki a réseket, húzgáld el a szekrényeket. Ecetes ronggyl töröld át!Lehet, hogy csokiban, vagy müzliben laknak valahol.
2010. okt. 4. 10:57
 2/4 anonim ***** válasza:
79%

Ne csak a szekrényedet nézd át, nálam még a "raktári" lisztem, grízem is tele volt bogárral, pedig messze voltak egymástól. (mármint a bontott és bontatlan)

Én flóraszeptes vízzel mostam át mindent, szerencsére azóta nem jelentkeztek.

2010. okt. 4. 11:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én annyit csináltam, hogy a szekrénybe, ahol bandáztak beraktam pár bevagdalt gerezd fokhagymát és egy kis sütőport tányéron. Azóta nem láttam őket.
2010. okt. 4. 11:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még a húsleveskockában is voltak.

Nincs kisállatod vagy madarad? Én a magkeverékkel hurcoltam be őket a lakásba.

2010. okt. 4. 12:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!