Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen szószt ajánlanál, ami...

Milyen szószt ajánlanál, ami nincsen tele cukorral, tartósítószerrel, egyéb káros cuccal?

Figyelt kérdés
2023. jan. 28. 01:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Bármilyen kajához, hogy ne legyen annyira száraz
2023. jan. 31. 02:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, ami bármihez jó, más való a tésztákra, a salátákra, a húsokhoz, a desszertekhez. Salátákra pl jó az olivaolaj-balzsamecet keverék füszerekkel, amit szeretsz. Házi majonézt is készíthetsz. Házi barbecue: 4 evökanál melasz, egy csapott evökanál csilipehely, egy teáskanál mustár, kis só, fehérbors, fokhagyma. Mustárt is készíthetsz házilag, sok receptet találsz rá. Házi gravy: maradék olaj, amiben rántott húst sütöttél, készíts vele rántást, 4 kanál olaj, 2 kanál liszt, majd 4 dl víz, bele teáskanál kakukkfü, teáskanál fehérbors, egy evökanál szójaszósz. Etc
2023. jan. 31. 04:22
 13/16 NTBS ***** válasza:
49%
Sajtszósz, Zöldséges szósz.
2023. jan. 31. 06:44
 14/16 anonim ***** válasza:
86%
Én a Heinz barbecue szószt szeretem. Annyira nincs tele tömve mesterséges anyagokkal, bár azért biztos van benne. De kis mennyiségben szerintem nem gond és finom is. Elég sok mindenhez passzol, de azért van, amihez nem
2023. jan. 31. 08:14
 15/16 anonim ***** válasza:
75%
Bársonymártás
2023. jan. 31. 09:28
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Tojássárgája olajjal kikeverve, só, bors 2 csepp citromlé, pici mustár.
2023. febr. 4. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!