Miért ritkaság Magyarországon a vöröshagymapor?
Mert az egyik legtrógerebb ipari alapanyag, amit gondolom te is csak amerikai receptek TikTokról való majmolásából ismersz.
Az íze a töredékannyiba kerülő valódi hagymához képest ég és föld, és nagyon nem a por az ég.
Kérdező, az USA-ban kb fűszerkent használják a vöröshagymát, míg Magyarországon zoldsegkent. Külföldön máshogy használják a fűszereket,
alapanyagokat. Pl én Hollandiában élek, itt 35-48gr kiszerelésben van pirospaprika. Itt kb úgy használják, mint a borsot, eppenhohycsak megszórva vele az ételt. A férjem anno kb sokkot kapott, amikor először főztem pörköltet és bele zuditottam a teljes doboz paprikát. Meg volt győződve róla, hogy ehetetlen xar lesz az egész.
Magyarországon ugyan nincs nagy kereslet a vöröshagyma porra, de lehet granulátum kapni pl a tescoban is.
És NYILVÀN a kiírás utáni napon találtam Kotányiból😁
De komolyan, majdnem egy éve nem volt sehol belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!