Milyen kávét szeretsz?
Figyelt kérdés
Most vettem egy kávéfőzőt, milyen kávét vegyek hozzá? Nektek melyik a kedvenc kávétok?2010. okt. 2. 23:27
1/13 anonim válasza:
dw paloma, dw karaván, segafredo
2/13 Esme.avantgarde válasza:
ssegafredo. vagy bármi ami arabico és nem a gagyibb fajta. Latte machiatonak vagy simán üresen espressónak.
3/13 anonim válasza:
Szerintem elég jó az Omnia is, de ha leárazzák, szoktam venni Segafredo Espresso-t, az finom! Na és a Lavazza...
(Ezeket a német nevű izéket, hogy Csíbor, meg Meredő Móka, meg Jacobs a roma nem nagyon csípem.)
4/13 anonim válasza:
Attól függ... Ha gazdag van, drága kávét vegyél bele, ha nem vagy gazdag, akkor óccsót. Ha jól van elkészítve, a Bravos classic kávét is meg lehet inni, pedig az nagyon az alja...
5/13 anonim válasza:
Omnia, Omnia melange vagy Lavazza.
6/13 anonim válasza:
Segafredo :) mikor lesz már reggel, hogy kávézni lehessen? :)
7/13 anonim válasza:
Nem fogod elhinni, de az aranyszínű csomagban lévő Wiener Extra kávé a legjobb!!!
Elismerem, a csomagolás nem valami bizalomgerjesztő, de egyszer mindenképpen próbáld ki!!
8/13 anonim válasza:
Omnia vagy Karaván....de ha lehet, akkor inkább babos kávét veszek, amit frissen darálok, mert úgy jobb az aromája....az ilyen olasz kávékat még nem próbáltam (segafedo, lavazza), de most h olvasom, lehet, h fogok venni.Ilyen gagyi kávékat nem szoktam venni....a Wiener Extra pl. sztem az....de persze elképzelhető, h vkinek pont ez jön be....a Tchibo meg hasonló (azt hiszem német) márkák szintén inkább a gagyi kategóriába tartoznak azt hiszem....
9/13 Morfologus válasza:
Sunga, Davidoff, Nescafé gold
10/13 anonim válasza:
a Weinerből tényleg jóféle méregerőset lehet főzni kotyogóval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!