Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy lehetséges, hogy a...

Hogy lehetséges, hogy a szénsavjától megszabadított kólát befogadja egy hányós ember szervezete?

Figyelt kérdés
Ez akár hiszitek, akár nem, nem kamu. Saját testemen is tapasztaltam már. Csak ki kell kavarni az össze buborékot, és lassacskán persze, de lehet inni kólát hányós betegség esetén!
2008. dec. 26. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:
15%
És ez most miért jó? Ha valaki hányott,akkor inkább vizet kortyolgasson.
2008. dec. 26. 21:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez nagyon is úgy van, ahogy leírtam. Egyébként tartózkodok a kólától mert egészségtelennek tartom, de hányásra lehet inni buborékmentesen.
2008. dec. 26. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Van valami a Colában aminek hányinger csökkentő hatása van. Én is kénytelen voltam kortyolgatni a várandósság alatt mert még a 33. héten is okádtam. És a kolléganőm is azt ad a kislányának ha hányingere van. Az előzőnek pedig csak annyit, hogy nincs a magyar nyelvben olyan kifejezés, hogy "hányott". A helyes kifejezése az hogy hányt. Azért magyarul már kéne tudni, ha már egyszer fórumra írkál az ember.....
2008. dec. 26. 21:52
 4/5 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, hogy van még benne valami az itt leírtak alapján: [link]
2008. dec. 26. 22:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen! A Mc'Donalds-os sajtburget és sültkrumpli pedig jó másnaposságra.

Lehet, a tartósitószer a titka a dolognak?

2008. dec. 27. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!