Megkövült cukor?
Figyelt kérdés
Teljesen megkövült a krisálycukor a spajzban (eredeti csomagolásában), szétverésen kívül van valami praktika, hogy fogyasztható legyen?2023. jan. 4. 19:48
1/3 anonim válasza:
Én feloldanám vízben, esetleg meg is főzném szirupnak. Úgy gyakorlatilag bármeddig eláll, fokozatosan elhasználnám gyümölcsleveshez, kompóthoz stb.
2/3 A kérdező kommentje:
Csak sütéshez használom :/
2023. jan. 4. 21:25
3/3 anonim válasza:
Szerintem a sűrű cukoroldat / szirup bizonyos süteményekhez is megfelelő, pl. bögrés tészták, csak valamivel több lisztet vesznek fel akkor, mint amennyi a receptben áll. Vagy van olan, hogy vizes piskóta, ahhoz talán direkt jó.
Meg még az jut eszembe, hogy fel lehet használni tészták töltelékéhez, tortakrémhez, grillázshoz.
Ha egyik sem jó, akkor marad a cukortömb mechanikai úton történő szétporlasztása... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!