Hol tudom eladni a szarvasgombát?
Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 21:06
1/14 anonim válasza:
emlesz pestre es kiabalsz az utcan: szarvasgomba van elado!
vagy odamesz egy kedves emberhez: aranyoska, van egy kis szarvasgombam, nem kell?
2/14 xXxOoOxXx válasza:
ott, ahol találsz rá vevőt.:)Egyébként piacon szerintem sikerrel járhatsz.;)
3/14 A kérdező kommentje:
Piacon nem hiszem. A kutyám szokta kitúrni. De tudom hogy drága
2010. okt. 1. 21:53
4/14 anonim válasza:
Éttermekben érdeklődhetsz, ha sikerül jó kapcsolatot kialakítanod a tulajjal, akkor rendszeres vevőd lehet. Persze valahol a sarki csárda és a Gundel között kell keresni a potenciális ügyfelet, mert a csárda nyilván nem kínál ilyen fogásokat, a legmagasabb kategóriákban pedig komoly beszállítókkal szerződnek.
De ha rendszeresen van eladó szarvasgombád, nyithatsz neki egy honlapot, vagy tehetsz fel hirdetést a netre.
5/14 anonim válasza:
Mennyit tudsz egyszerre eladni? Hány gramm?
6/14 A kérdező kommentje:
Hát néha egyet kitúr. Idén még egyet se. Tavaly egyet kitúrt.
2010. okt. 1. 22:21
7/14 Kriszti83 válasza:
Ez aranyos :) Szóval idén még egy darabod sincs, de árulnád lol :) Optimista vagy, ez tetszik!
8/14 anonim válasza:
Na akkor csak túrjátok! Gondoltam itt napi 50grammra erre tavalykitúrt egyet!:-)))))
10/14 A kérdező kommentje:
Miért nevettek? Ha most ősszel kitúr egy olyan nagyot, mint tavaly akkor az kb fél kiló, az jó pénz.
2010. okt. 1. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!