Kedves pékek! A pékségben kapható zsemlében van tej és/vagy tojás? És a kenyérben?
15.00
Ugye nem szoktatok belekoszolni v éppen köpködni a terméketekbe? Ami aztán a boltba kerül.
18/F
15:07-esnek üzenem 15:00-si vagyok. Nem nem szoktunk. Nagyon szigorúak az élelmiszeripari szabályok. kamerázva van az egész üzem szóval ha bármi van vissza tudják nézni. így senki nem mer tenni semmit. Ráadásuul anyni munka van, hogy nincs is rá időnk :) meg nem is akarnánk szóval. aki ilyen helyen dolgozik, az nem csinál ilyeneket. aki tisztességes legalábbis.
A többieknek anynit, hogy a kenyérbe és a zsemlébe sincs tejpor! egyébként tejet soha nem használunk ugyanis hamar romlik tőle a termék, alig állna el egy napot. esetleg a kifli lehet tejes kifli abba valóban lehet tejpor. jah egyébként én allergiás vagyok a tejre és akárhányszor ettem kenyeret soha nem volt smemi bajom!!!!! pedig hiperérzékeny vagyok a tejre szóval mnodom nincs benne!!!!nehogy már aki tejallergiás annak még a kenyeret is otthon kelljen sütnie...mert a többi pékáruba valóban van. a kalciumos, burgonyás stb. ezek pedig dúsított, valamit tápértéket növelő adalékanyagok de nem tej!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!