Észrevettétek mennyire pofátlanul emeli a lidl az árakat?
2-es Válaszolóval értek egyet! A lidl saját márkás margarinja egész olcsó volt, majd érdekes módon úgy 1 hónapra lekerült a polcokról. Most, hogy közeledik a süti szezon, visszakerült drágábban. A lekvár múlt hét óta nem mehetett fel. Ha alapanyag, üzemanyag, infláció stb. miatt emelik, akkor nem 1 hete ment volna fel, hanem hónapokkal ezelőtt. Én is arra tippelek, hogy szezonális termékek áraival fognak rendszeresen játszani.
4-es, nem járok máshova, csak lidl, és piac. Mindenhol szinte duplája már minden hónapok óta, így fel nem fogom, hogy ami az utóbbi 1-2 hétben nagyon durván drágult, az mitől. Ez egyszerűen a vásárlók hülyének nézése.
Havi egyszer van lehetőségem szlovákiában vásárolni. Ott a cukor 1 hónappal ezelőttig 300 forint volt, mindenféle korlátozás nélkül, bánom, hogy akkor képes voltam 1-2 kg-val hazajönni. Most már ott is 500. Az a wc papír, amiért a magyar lidl 4500-at akar leakasztani a vevőkről, ott 2100 forintra jött ki. Vicc tényleg, ahogy a magyart mindenhol hülyének nézik.
Én azt mondom, háború ide, infláció oda, azért EBBEN az áremelési hullámban jócskán benne van a kereskedők kapzsisága is.
És tény, hogy megveszi az ember. Ha egy túró 1000 forint, akkor is mi van, nem kajálunk többet túrós csuszát? Dehogynem.
"Az a wc papír, amiért a magyar lidl 4500-at akar leakasztani a vevőkről, ott 2100 forintra jött ki. Vicc tényleg, ahogy a magyart mindenhol hülyének nézik."
Speciel a papírtermékek környezetvédelmi adóját a kormányunk baszta föl az egekbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!