Mi a véleményetek az 1200 forintos tojásról?
Figyelt kérdés
pár hónapja vettem utoljára, erre most megnéztem, és 1200 volt
majdnem szívrohamot kaptam
2022. okt. 25. 11:33
11/22 anonim válasza:
Az, hogy örülök, hogy mamámnak van tojásdílere, mert 85ft-ért adja az L-es méretet.
15/22 anonim válasza:
Azóta már nem tartom olyan drágának a tokiói 600 (akciósan 300) forintos tojást. 😅
16/22 anonim válasza:
Semmi, anyóstól ingyen kapunk házi tojást, évek óta fogalmam sincs mennyibe kerül. 🥚🍳
18/22 anonim válasza:
Elég bosszantó, még év elején 450-ért vettem az Aldiban az L-es tojást... Nem bánnám én, hogyha a fizetésem is ilyen arányban nőne, de így nem tudom a lépést tartani az árakkal. Valamit muszáj enni, de egy darabig tojást biztos nem fogok venni, csak akkor, ha akciós. Előbb vagy utóbb muszáj leszek kibékülni az új árával, de most még nem szívesen adnék annyit érte.
19/22 anonim válasza:
(mármint a 10 darabos tojást vettem annyiért, mielőtt valaki belé kötne)
20/22 anonim válasza:
18, akkor mit eszel helyette? Mert 3 tojás reggelire még így is olcsó kajának számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!