Hogy hívják azt az oldalt, ami kilistázza egy termék árait?
Figyelt kérdés
Régen tudtam egy olyan oldalról ami egy adott termék árait kilistázta, hogy mennyibe kerül a boltokban, de azóta elfelejtettem, valaki tudja az oldal nevét?2022. okt. 16. 09:37
11/16 anonim válasza:
10. A listához ott van az árukereső, és társai.
12/16 anonim válasza:
Az Árgép és az Árukereső csak webshoppok árait írja.
A boltokra nincs ilyen lista, soha nem is volt.
13/16 anonim válasza:
12. Ha vásárolok pl. egy háztartási gépet, akkor olyat is kilistáz ami nem csak kimondott webshopként üzemel (Euronics, Mediamakt)
14/16 anonim válasza:
A háztartási gépeknél is az áruházak webshop kínálatát írja ki, ami nem azonos a bolti készlettel és előfordul, hogy az árakkal sem, mivel vannak eltérő akciók.
Ezért is van kiírva sokszor, hogy "Csak a webshop ajánlatában."
De lehet "okoskodni" és lepontozni - már megszoktam - én attól még nem leszek szegényebb, sem gazdagabb, tojok rá!
(12-es voltam)
15/16 anonim válasza:
Engem is le lehet pontozni én is leszarom, de VALÓBAN NINCS országos bolti árlista, csak webshoppos és abban is csak azok, akik oda felteszik az áruikat. Gyakorlatban lehetséges a sarki boltban olcsóbban megkapni valamit, mint az árukeresőn, vagy árgépen és még szállítási díj sincs.
16/16 anonim válasza:
Több tízezerféle terméket lehet kapni esetleg naponta és üzletenként változó árakkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!