Húsvétkor egyszerre eszitek a kalácsot és a sonkát, vagy külön külön?
Véletlenül nem a humor kategóriába szántad ezt a kérdést?
Habár ismertem olyat, aki a túrós csuszához ecetes uborkát vagy savanyított zöldparadicsomot evett! (nem vicc)
Komolyra fordítva a szót:
Nem hiszem, hogy jó ízkombináció a füstölt-főtt sonkaszelet egy darab süteménnyel.
Simán! Kalács + főtttojás + sonka + torma! Miért ne? Lehet kapni kalácsból olyat is, ami nem édes! Direkt ilyen húsvéti kalács, sonkához.
Amúgy a párom almapaprikával eszi a túrós csuszát. Szerintem mindenki úgy egye, ahogy neki ízlik.
Múltkor olyat hallottam, nekem eddig ez volt a legdurvább, hogy a zsemlébe valaki félbevágott túrórudit tett, és úgy ette. Na, ezt adjátok össze! :) És ő esküszik rá.
Annyi furcsa dolgot megeszünk mi magyarok, nem tudom, ebben mi olyan érdekes.
Egy külföldi szerintem simén összef.sná magát, ha a paradicsomos-paprikás lecsóra tejfölt lapátolna, meg ütne rá tojást, és megenné. Szerintem vasgyomrú nemzet vagyunk, legyünk erre büszkék! :)
Egyszerre.Úgy a finom :)
Egyébként van olyan hülye aki édes kalácsot eszik hozzá?xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!