Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Húsvétkor egyszerre eszitek a...

Húsvétkor egyszerre eszitek a kalácsot és a sonkát, vagy külön külön?

Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 15:54
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom te hogy vagy vele, de én a sonkát inkább kenyérrel... A kalács édesség. Ha meg nem erre gondoltál, h*lyén tetted fel a kérdést.
2010. szept. 27. 16:08
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

Véletlenül nem a humor kategóriába szántad ezt a kérdést?

Habár ismertem olyat, aki a túrós csuszához ecetes uborkát vagy savanyított zöldparadicsomot evett! (nem vicc)

Komolyra fordítva a szót:

Nem hiszem, hogy jó ízkombináció a füstölt-főtt sonkaszelet egy darab süteménnyel.

2010. szept. 27. 16:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Simán! Kalács + főtttojás + sonka + torma! Miért ne? Lehet kapni kalácsból olyat is, ami nem édes! Direkt ilyen húsvéti kalács, sonkához.

Amúgy a párom almapaprikával eszi a túrós csuszát. Szerintem mindenki úgy egye, ahogy neki ízlik.

Múltkor olyat hallottam, nekem eddig ez volt a legdurvább, hogy a zsemlébe valaki félbevágott túrórudit tett, és úgy ette. Na, ezt adjátok össze! :) És ő esküszik rá.

Annyi furcsa dolgot megeszünk mi magyarok, nem tudom, ebben mi olyan érdekes.

Egy külföldi szerintem simén összef.sná magát, ha a paradicsomos-paprikás lecsóra tejfölt lapátolna, meg ütne rá tojást, és megenné. Szerintem vasgyomrú nemzet vagyunk, legyünk erre büszkék! :)

2010. szept. 27. 16:26
 4/7 A kérdező kommentje:
én is külön külön eszem, csak pár osztálytársam azt állítja, hogy a kettő együtt is finom
2010. szept. 27. 16:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindig együtt esszük, nincs húsvét kalács és sonka nélkül (együtt). Viszont sós kalácsot eszünk hozzá, nem édeset.
2010. szept. 27. 20:02
 6/7 lambo96 válasza:

Egyszerre.Úgy a finom :)

Egyébként van olyan hülye aki édes kalácsot eszik hozzá?xD

2010. szept. 28. 16:57
 7/7 anonim válasza:
Én pl. a kalácsot CSAK sonkával tudom megenni. :-) Szerintem semmivel sem gázabb, mint pl. egy édes-savanyú mártás! :-)
2010. okt. 12. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!