Mit csináljak ha elromlott a hűtőm és megromlott az összes hús benne?
Figyelt kérdés
2022. okt. 10. 21:38
21/34 anonim válasza:
Talán szólni kellene annak, akitől kölcsönözted, nem biztos hogy örülne, ha a jófogáson látná viszont a hűtőjét…
A husit meg lehetőleg távolítsd el, mert ha a szomszédok is megérzik, akkor baj lesz.
22/34 anonim válasza:
Kitalálom. Totálisan csak húslevest tároltál benne. :D
(valószínűleg nem érted, lehet csak én vagyok ilyen öreg)
23/34 anonim válasza:
Kamu tuti a hús romlott meg xd Jeffrey Dahmer:oo
24/34 anonim válasza:
Utolsó ugyan erre gondoltam. Biztos most nézte meg a sorit 😂🤦🏻♀️
25/34 anonim válasza:
Én megveszem tőled a húst is és a hűtőt is szívesen, pont ilyet akartam venni amúgy is. Annyi csak, hogy a rothadó hús nagyon sürgős lenne, azért akár még ma éjjel elmennék, a rossz hűtőért meg valamikor a napokban.
27/34 anonim válasza:
Nem vetted észre hogy olvad a hütő napok óta? Azért annak 24 órát nyitogatás nélkül ki kell bírnia áram nélkül is. Ha anyád lennék biztos jól megvernélek hogy ilyen debil vagy.
28/34 anonim válasza:
Azonnal költözz el egy nagyon távoli országba!
29/34 anonim válasza:
Hát ha nem tudod, hogy egy romlott hússal mit kell csinálni és még hagyod is, hogy büdösödjön minden, akkor abban sem vagyok biztos, hogy alkalmas vagy e az önálló életre.
30/34 anonim válasza:
Őszintén kérdezem és gondolom én vagyok a legnaivabb. Hogy a lópikulába nem vetted észre, hogy elromlott a hűtőd? Nem voltál otthon??? Másképp nem tudom elképzelni. Dobd ki a büdös húst a hűtőt mosd ki év vidd a szelvényeddel együtt a telephelyre, ahol az ilyen dolgokat ki lehet dobni. Manapság nem érdemes megjavíttatni, többe kerül, mint újat venni (esetleg jó állapotút használtan megpróbálhatod).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!