Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ki tud olyan cukrászdát...

Ki tud olyan cukrászdát Pécsen vagy Budapesten, ahol megcsinálnák még a héten ezt a tortát?

Figyelt kérdés
[link]
2010. szept. 27. 10:49
 1/7 anonim ***** válasza:
2010. szept. 27. 11:03
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Már ha vállalják. Van a világon egy földrész, ezen a földrészen egy ország, ebben az országban egy bíróság, aminek van valahol egy jogerős ítélete, miszerint tilos egyértelműen szerzői jogvedélem alatt álló motívumokkal tortát díszíteni, formatortát készíteni.

No comment, de ez van. Herbie (magyarul Dudu) egyértelműen ilyen kategória. Ahogy Shrek, a disney-figurák, a Nike-jel, az autómárkák mind ide tarozik...

2010. szept. 27. 11:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem a pont ez kell, de volkswagen Bogár ami normálisan néz ki, de ilyet nem találtam, nekem maga a bogár kéne, a felíratok nem. Meg a színe sem ilyen lenne hanem kék.
2010. szept. 27. 12:01
 4/7 anonim válasza:
Utolsó hozzászoló de okos :) Még jó hogy ilyenek is vannak hihi :)(ironikusan írtam)
2010. szept. 27. 12:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nézegesd mindenhol a tortaképekről a mappát, és ez alapján válassz cukrászdát! Képet mindenképpen vigyél!

Nem arrafelé lakom, de biztos több helyen is vállalják, mert felénk tudok több ilyen helyet is, kis falukban is, mert csak a cukrász ügyességétől függ.

Volt pénzeszsák tortánk meg több nagyon ötletes is, de mi csak igazán nagy alkalmakra rendelünk (esküvő pl.), mert ízre szerintem nem finomak, inkább magam sütök szülinapokra is, azt szívesebben eszi mindenki. (Persze nálunk a marcipánt, és nagyon édes dolgokat nem szeretik/jük.)

2010. szept. 27. 12:14
 6/7 anonim ***** válasza:

ők profi autósok:

[link]

2010. szept. 27. 13:06
 7/7 anonim ***** válasza:

12:08 szerinted én mennyire örültem, amikor a cukrászdában, ahol a fiam születésnapi tortáját csináltattam, rajta Shrekkel, és az orrom alá tették a Kereskedelmi és Iparkamara tájékoztató levelét, amit szétküldtek minden kamarai tag cukrászdának hogy felhavják a figyelmet erre a másodfokot is megjárt bírói ítéletre?

Aztán persze lett a gyereknek Shrekkes tortája, mert hát a cukrászda sem a maga ellensége, és nem volt valószínű, hogy a rendelést más (pl. egy ilyenben utazó ellenőr) lássa...

Viszont ha bemegy a kérdező a cukrászdába, és egy kicsit is gyanúsnak találják, akkor simán letagadják hogy "ők, tortát, ilyen kocsialakút? hát olyat lehet, ők nem, soha nem is hallottak ilyenről..."

És ez most nem volt ironikus.

2010. szept. 27. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!