Mekkora összegre növekedett egy "kisbevásárlásod"?
Figyelt kérdés
Nekem 3.500 de max. 4.000Ft volt egy átlag kisbevásárlásom az Aldiban ami mostanra minimum 8.000Ft már.2022. szept. 22. 16:18
1/9 anonim válasza:
Az égvilágon semmi értelme ennek a kérdésnek.
2/9 anonim válasza:
Tényleg nincs sok értelme, kinél mit jelent a kisbevásárlás. De kb 30-40%-al többet hagyok ott a boltban, az tuti. És most van először, hogy nem tudok (akarok) megvenni olyan dolgokat, amiket eddig gyakran vásároltam. (Sajtok-nem a legolcsóbbak, zöldségfélék stb.) Kenyeret eddig sem fogyasztottam, szóval az nem nagyon érint.
3/9 anonim válasza:
Nincs "kisbevásárlásom". Hetente vagy kéthetente 1x nagybevásárolok, szigorúan tartom magam ahhoz, hogy ezen kívül nem megyek boltba. 2 éve működik.
4/9 anonim válasza:
Utolsó: irigyellek, nekem is így kellene.
5/9 anonim válasza:
4 Mi akadálya? Menütervezés, otthon meglévő dolgok leltározása és tudatos vásárlás kell hozzá, meg hely a kamrában és a fagyasztóban :) Korábban sokat pazaroltam és hajlamos voltam impulzusvásárlásra, de pár hónap alatt sikerült leszoknom róla és most már a rutin része.
6/9 anonim válasza:
2. "kinél mit jelent a kisbevásárlás."
Én azt tartom kisbevásárlásnak, amikor csak 1-2 napra veszel dolgokat. Tehát szinte semmilyen tartós élelmiszert nem vásárolsz.
7/9 anonim válasza:
Meg kell tervezni, hogy mit veszel. Ez nekem is újdonság, eddig úgy vásároltam, hogy ami megtetszett, azt beraktam a kosárba, de ez már nem opció, hiszen kajarendelés+vásárolgatás esetén napi 12 ezer simán elmenne kajára, de ez már sajnos nem opció. Eddig simán ment, de már nem, köszönjük Orbán.
8/9 anonim válasza:
szóismétlés megvolt, szerencsére a betűk még ingyenesek.
9/9 anonim válasza:
Hát ja, az az akadálya, hogy lusta vagyok. De valóban, tervezni kell és csomót lehet spórolni. Kaját pont egy hónapja nem rendeltem és nem is tervezek. Egyszerűen nem vagyok hajlandó kifizetni online kajarendelésért 4 ezer forintot szállítással egy adagra. Akkor sem, ha ki tudnám. Szóval szegény futárok is meg fogják ezt szívni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!