Bravos classis kave gyenge vagy erős? Főz valaki ilyet otthon? Milyen kávét isztok?
Figyelt kérdés
2022. szept. 13. 21:19
1/7 anonim válasza:
Mi szarvasi kávéfőzővel főzünk és évek óta csak Bravost. Ez egy jó kávé, még minden vendégünk dicsérte.
Megfelelően erős, kellemesen aromás és nincs olyan keserűre pörkölve mint pl. az Omnia. Szeretjük!
2/7 anonim válasza:
Próbáld ki egy 25 dkg-al, mert ízlések és pofonok! Mi szeretjük és kotyogósunk van, de amúgy is, a kávé erőssége a kávé-víz arányától függ.
3/7 anonim válasza:
A lavazza a kedvencem ami még megfizethető számomra.
Nekem a minél harsogósabb, aromásabb, erősen pörkölt íz fontos.
4/7 anonim válasza:
Mi is Bravost iszunk, szeretjük. Kellően erős, de nem keserű. Igaz, mi a jó öreg kotyogóst használjuk mindigóta. 😁
5/7 anonim válasza:
Szarvasi főzőnk van, a Bravos nekem nem jött be. Sárga Tchibo a favorit. De anyukám évek óta Bravost iszik,ipari mennyiségben, ő szereti.
6/7 anonim válasza:
Bravost veszünk mi is, szemeset és daráljuk. Kotyogóssal főzzük. Mi nagyon szeretjük, mást nem is nagyon szeretek inni. Elég erősre főzzük, és én feketén iszom, úgyhogy félholt állapotomból is felébreszt. :D
7/7 anonim válasza:
Erős, mert robusta kávéból van, amelyiknek magasabb a koffein tartalma. Nem szoktam ilyet venni, de rokonomnál már ittam. Ha már olcsóbb kávé, akkor inkább a segafredo intermezzo-ra szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!