Ha napi egyszer akarok húst enni, akkor melyik étkezésbe javasolt beletenni?
Figyelt kérdés
2022. szept. 11. 12:27
4/11 A kérdező kommentje:
De miért?- azért kiváncsi volnék arra is. Kifejtésre.
2022. szept. 11. 13:25
5/11 anonim válasza:
Ebéd.
És nem tudom neked tudományosan megindokolni, de az emberek zömének - ideális esetben - ez a főétkezése. Vacsorára csak valami könnyűt, akkor lesz nyugodt az éjszaka.
Persze ehetsz te vacsira is húst, de a kérdésed napi 1x-i húsfogyasztásról szól.
6/11 anonim válasza:
Teljesen fölösleges naponra enni húst, de ha mégis, akkor meg mindegy, hogy mikor!
7/11 anonim válasza:
Szerintem meg nem csak ebédre szokás húst enni. Feltéve ha a kérdező a sonkás, vagy szárazszalámit is húsnak tekinti. Mert ugye ezeket általában már nem ebédre fogyasztjuk.
8/11 anonim válasza:
Mert vacsira pl teljesen felesleges leterhelni a szervezetet ? Nap közben kell az energia, stb
9/11 A kérdező kommentje:
7. Hát nem is zöccségg :)
Én mondjuk ebédre el tudok képzelni egy kockázott szalámis tésztaételt sajttal tejföllel főételnek. Sonkás tészta meg nem is kérdés.
De gyors pácos vízzel szójával teli gépsonkát nem sokra tartom tápanyag szempontból.
2022. szept. 11. 14:25
10/11 anonim válasza:
"Én mondjuk ebédre el tudok képzelni egy kockázott szalámis tésztaételt sajttal tejföllel főételnek. Sonkás tészta meg nem is kérdés."
Persze, így is jó. De akkor én reggelire tojást, vagy valami olyan pékáru amiben nincsen hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!