Mi a véleményetek a Mekis Pulled Polly (libahúsos) burgerről?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon füstös és kicsi és kevés benne a hús.
Bűn rossz volt mikor ettem.
1/10 kategória
2022. szept. 8. 19:59
1/10 anonim válasza:
nem kóstoltam, de most csinált róla videót Fekete Miki és ő is szörnyülködött hogy kevés benne a hús (nem csak magához képest nyilván hanem úgy általánosságban szétszedte és alig volt benne) mástól pedig azt hallottam hogy a hagyma chutney nagyon édesre sikerült benne, ezért az illetőnek ehetetlen volt. lehet tényleg mellélőttek most ezzel kicsit
2/10 anonim válasza:
Valóban nagyon édes és nagyon füstös. A hús pedig annyira kevés, hogy én nem is éreztem az ízét. Kértem mellé egy dupla sajtburgert. Az sokkal finomabb volt. Nyilván adott műszak válogatja, hogy mennyire találják el jól, de az biztos, hogy soha többet nem rendelek ilyet.
3/10 anonim válasza:
lehet hogy annyira akarták másolni ezt az amerikai vonalat hogy smoker mánia mindent túltolt bbq füstös, túlzásba vitt erőteljes édes, a hússal meg úgy voltak hogy haló az drága, abból visszábbveszünk itthon hogy ilyen rossz lett a végeredmény :D
4/10 anonim válasza:
Nekem is nagyon füstös volt így elsőre, talán kicsivel több szósszal jobb lett volna. Megkostólni nem volt rossz, de többet nem rendelek.
5/10 anonim válasza:
Csatlakozom.Nekem sem ízlett,borzalmas ízvilág, magának a húsnak az igazi ízét nem is éreztem alig bírtam megenni. Biztos hogy ez libahús? Mert vágytam arra a jellegzetes ízére, de nem azt kaptam. Úgyhogy sajna nem műszakfuggo a dolog- úgy rossz ahogy van
6/10 anonim válasza:
Én nem kóstoltam, mert a legutóbbi libamájas szendvicsük is elég szar volt.
7/10 anonim válasza:
Az a baj a "bbq" dolgokkal, hogy Amerikában tényleg brutál méretű-mennyiségű hússal készülnek ezek az ételek. Ha a féltenyérnyi húspogácsát nyakon öntik édes-füstös szósszal, attól az még csak féltenyérnyi húspogácsa marad. A magyar piac lehetőségeihez igazítják a nyersanyagokat, így borítékolható a csalódás.
8/10 anonim válasza:
Megkóstoltam, nekem ízlett, nem volt füstös, pedig nem szeretem annyira a BBQ-t. De ezzel együtt nagyon pici a szendvics, főleg a benne lévő hús kevés, így én többet nem fogok venni.
9/10 anonim válasza:
Megkóstoltam, nem volt rossz, de fele annyit sem ért. Többször nem vennék, pedig nagyon szeretem a tépett húsos burgereket. Inkább veszek valami kézműves hamburgerezőben.
10/10 anonim válasza:
Borzasztó úgy ahogy van. Többet soha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!